Shin Megami Tensei V: Vengeance vyjde o týden dříve

Shin Megami Tensei V: Vengeance vyjde o týden dříve
23:08, 27.03.2024

Společnost ATLUS oznámila, že datum vydání připravovaného RPG Shin Megami Tensei V: Vengeance bylo posunuto na 14. června 2024. Nyní budou moci fanoušci prozkoumat Da'at o týden dříve na konzolích Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows a Steam.

Kromě toho se společnost ATLUS podělila o nové podrobnosti o příběhu, postavách (včetně nových démonů), herních systémech a dalších prvcích hry Shin Megami Tensei V: Vengeance. Nejnovější titul v sérii Shin Megami Tensei V: Vengeance umožňuje hráčům vychutnat si příběh Shin Megami Tensei V v celé jeho šíři i zcela novou příběhovou cestu. Hra je plně vyvinutá s ohromujícími vizuálními efekty přizpůsobenými moderním konzolím a novými oblastmi, démony a hudbou, které podporují vylepšený bojový systém a poskytují plynulejší a bohatší RPG odehrávající se uprostřed války mezi démony a anděly.

Ti, kdo se těší na definitivní verzi uznávané hry, si ji mohou předobjednat pro Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows a Steam.


DALŠÍ

CGwillWin