Joker v Suicide Squad: Kill the Justice League

Joker v Suicide Squad: Kill the Justice League
03:06, 28.03.2024

Společnosti Warner Bros Games a DC představily nový herní trailer a aktualizovaný plán pro první sezónu hry Suicide Squad: Kill the Justice League, nedávno vydané akční střílečky z pohledu třetí osoby od Rocksteady Studios.

První sezóna bezplatného stahovatelného obsahu (DLC) po spuštění bude k dispozici 28. března pro všechny členy Suicide Squad: Kill the Justice League bez dalších nákladů. Aby akce pokračovala i po skončení hlavní kampaně, zahájí 1. sezónu členové Sebevražedného oddílu Harley Quinn, Deadshot, kapitán Boomerang a King Shark teleportací do Elseworldu napadeného Brainiacem, aby zachránili a naverbovali verzi Jokera z alternativní reality. Tato variace na kultovního superpadoucha DC z jiného světa bude nejnovější hratelnou postavou, která se připojí k Task Force X a přinese do hry svůj vlastní styl chaosu a zmatku spolu s pořádnou dávkou výbušnin a deštníkem poháněným raketami, s nímž se může vznést do vzduchu a plachtit po městě. Veškerý obsah 1. sezóny se navíc bude odehrávat na pozadí neustále se měnící Elseworld verze Metropolis s pokřivenou krajinou, která byla přetvořena k Jokerově obrazu.

Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 bude také obsahovat dvě speciální epizody, každou s novými Incursions a Strongholds, misemi a aktivitami, zbraněmi, vybavením a kosmetikou s tématikou DC Super-Villain, souboji s bossy ve variantě Justice League s Brainiacem a dalšími prvky. Epizoda 1: Strach začne 28. března novým vybavením inspirovaným děsivými toxiny a jedy Scarecrowa a předměty Notorious s Mad Hatterem, Merlynem a Dr. Psychem. Epizoda 2: Dualita bude vydána jako aktualizace v polovině sezóny a bude obsahovat nový typ mise, nové nepřátele inspirované Green Lanternem, nové sady vybavení Two-Face Infamy a nové zbraně Notorious založené na superpadouších DC Reverse-Flash a Black Man.


DALŠÍ

CGwillWin