Emma Drobná popsala svůj jídelníček. Volí pohyb před dietami, nejradši má guláš

Slovenská zpěvačka Emma Drobná má krásnou postavu. Hudebnice neholduje žádným speciálním dietám, naopak dává přednost zdravému pohybu. Co si dá, když zrovna zhřeší? A jak se dostala k vaření?

Třicetiletá Emma Drobná je vítězkou pěvecké soutěže na Slovensku. Své první album vydala v roce 2016 a od té doby její popularita raketově vzrostla. Mimoto je její velkou vášní také vaření. Na Instagramu své fanoušky čas od času potěší nějakým dobrým receptem, který je nejenom dobrý, ale také jednoduchý na přípravu, tudíž pro dnešní uspěchanou dobu přímo ideální volba.

Mohlo by vás zajímat: Video: Slovenská SuperStar Emma Drobná a český rapper Dorian natočili nový videoklip. Na mobil

K vaření přičichla už v minulosti, jelikož v Anglii pracovala nějakou dobu v kuchyni. Právě tam získala mnoho zkušeností, které později využila v běžném životě. Doma ale momentálně vaří především sama sobě. Zpěvačka se o svém soukromí nebaví příliš ráda, na povrch však vyšel fakt, že už nějakou dobu netvoří pár s bývalým fotbalistou. S Filipem Šebem se rozešli po čtyřech letech vztahu, jak informoval slovenský web PLUS 7 dní.

Speciální jídelníček nemá

Emma, která měří 175 cm, má krásnou postavu. Jak se udržuje ve formě? Odříkání jídla pro ni snadné není. „Je to pro mě velmi náročné a tyto potraviny mi to dělají ještě těžší, ale zase na druhé straně se i já cítím mnohem lépe, když vím, odkud ty potraviny pochází a že jsou kvalitní – hlavně maso – a když vím, že pečivo je čerstvé a nejsou to polotovary,“ prozradila v rozhovoru pro Feminity.sk na akci jedné potravinové firmy. „Takže na jedné straně je to pro mě těžké, ale na druhé straně si řeknu, že vím, že je to zdravé,“ dodala zpěvačka.

Čtěte také: Úžasná proměna Khloé Kardashian. Dříve stres řešila přejídáním, teď se ho zbavuje cvičením

A jak to má se životosprávou? „Sem tam to řeším, nepřejídám se sladkostmi, a to i z toho důvodu, že jsem spíš na slané. Ale neřeším to nějak moc, spíše jsem aktivní a raději sportuju a dopřeju si jídlo tak, jak si to tělo žádá. V tomhle se moc neomezuji, ale myslím, že by možná bylo fajn se tomu věnovat,“ dodala s úsměvem zpěvačka, která má prý nejraději guláš. Doma si ale ráda uvaří také boloňské špagety.

O vaření a dietách promluvila také herečka a moderátorka Patricie Pagáčová:

Sdílejte článek
Štítky životní styl potraviny jídelníček cvičení zpěvačka celebrity Emma Drobná dieta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.