Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2024 13:45
Čas čtení 0:47
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: Koukni na teaser ke Kinds of Kindness, novince od tvůrců Chudáčků

VIDEO: Koukni na teaser ke Kinds of Kindness, novince od tvůrců Chudáčků
Zdroj: Searchlight Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM OSCAR
Uložit Uložené

Emma Stone a Yorgos Lanthimos opět spojují síly. Po úspěšných Chudáčcích přichází s filmem Kinds of Kindness, ke kterému právě zveřejnili ukázku.

Emma Stone a Yorgos Lanthimos, představitel řecké divné vlny, spolu natočili film Chudáčci. Ten vyhrál čtyři Oscary, kromě nejlepší herečky také za kostýmy, masky a výpravu. Celkem se pyšnil jedenácti nominacemi, včetně té za nejlepší snímek a režii.

Doporučeno
Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu 26. března 2024 7:30

Jejich další počin je již za dveřmi, film Kinds of Kindness má jít do kin 21. června. Z Chudáčků se zde objeví i Willem Dafoe a Margaret Qualley, dále si v novince zahrají Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie a Hunter Schafer. Alwyn s dvojicí spolupracoval už na filmu Favoritka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Poor Things (@poorthingsfilm)

V angličtině název tvoří slovní hříčku, do češtiny by se dal přeložil jako druhy laskavosti. „Kinds of Kindness je pohádkový triptych, jenž sleduje muže bez možnosti volby, který se snaží převzít kontrolu nad vlastním životem, dále policistu, který je vyděšený, že se jeho žena, jež byla pohřešovaná na moři, vrátila, a zdá se, že je jiným člověkem, a ženu, která se rozhodla najít někoho konkrétního se zvláštními schopnostmi, kdo je předurčen stát se zázračným duchovním vůdcem,“ píší o filmu jeho tvůrci*tvůrkyně.

Doporučeno
Tohle je program nového kanálu Warner TV. Vysílání zahájí legendární sci-fi Tohle je program nového kanálu Warner TV. Vysílání zahájí legendární sci-fi 27. března 2024 12:00

Film se podle informací Variety natáčel na konci roku 2022 v New Orleans. Na teaser se můžeš podívat níže.

Domů
Sdílet
Diskuse