Haďákovi dojde trpělivost a porve se s Mártym. Podvodník ničí rodinné vztahy

Šimon Bilina konečně jako Haďák prozřel a uvěřil své přítelkyni Sid v podání Michaely Pecháčkové. Martina Preisse alias Mártyho chce od Sabiny Laurinové coby Alice odtrhnout a zbavit ji vypočítavého lháře. Jenže podvodník se jen tak nedá a domluvit se s ním nelze. A tak když to nejde po dobrém, vezme to Haďák po zlém. Na rvačku se podívejte v exkluzivní ukázce.

Sid předala mamince Alici složku s mnoha důkazy o Mártyho podvodech a doufá, že jí tím otevře oči stejně jako Haďákovi. Jenže bohatá vdova se nechá zkušeným lhářem opět obalamutit. „Četla jsem to. Několikrát. Naposled s Martinem. A všechno mi vysvětlil,“ oznámí dceři a vrací jí desky se záznamy obelstěných žen. Na svého přítele už nechce slyšet žádnou špínu a prosí Sid, aby jakéhokoliv dalšího pátrání nechala.

„Kdyby na Martina měly něco špatného, tak už by to snad dávno nahlásily na policii,“ zastává se Mártyho. Zatímco Sid je zklamaná a po ostré hádce s Alicí smutná a demotivovaná, Haďák se pořádně naštve a k vystrnadění Mártyho ze života Novotných i ze zoologické zahrady použije násilí. V infocentru se tak strhne rvačka. Jenže bojovat nebudou jen Šimon Bilina a Martin Preiss, k ruce měli při natáčení i dva kaskadéry. „Martin měl celou dobu kamennou tvář a to mě ještě víc vybízelo k tomu se s ním prát. Byla čest se s ním pustit do křížku,“ vysvětluje Bilina, který naznačoval údery a kopy.

Rvačka Biliny a Preisse v seriálu ZOO

V okamžiku, kdy hercům není vidět do tváře, už se za ně ale bijí kaskadéři. „Viděl jsem svého dvojníka – Petr Kotík je výborný sportovec. Já takové natáčení miluju. Jenže ten den, kdy jsme to natáčeli, jsem měl zablokovaná záda… Ale dal jsem to, myslím, nakonec se ctí,“ usmívá se seriálový Adam, jenž se pustí do křížku se svým starým známým z vojenských misí v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. „Musí se to nacvičit úplně do detailu. Je to choreografie, kterou kaskadéři secvičili, nás ji naučili a pak se to bralo z různých úhlů,“ popisuje Šimon, jak vznikala jejich scéna před kamerou.

Čtěte také: Rvačka na Václavském náměstí. Muži se pobili o parkovací místo, zasahovat museli strážníci

Do souboje se nebál jít ani Martin Preiss. I on měl ale menší zdravotní trápení. „Mám trochu špatná záda, tak jsem se docela bál, co po mně koordinátor kaskadérů Petr Drozda bude chtít. Nakonec to dopadlo dobře. Dokonce mě kaskadéři pochválili a říkali, že bych mohl jít k nim,“ vzpomíná na natáčení Martin Preiss, který se tak na place střídal několik hodin se svým dublérem pro boj.

„Záběry, kdy se Martin Preiss a Šimon Bilina mají podle scénáře poprat, se točily několikrát, protože je na některé úseky museli zastoupit kaskadéři. Ve chvíli, kdy je rvačka opravdu drsná a mohlo by dojít ke zranění, už herci na place nebyli a vše pozorovali zpoza kamery,“ upřesňuje PR koordinátor seriálu Josef Ducký.

Rváče odtrhne Sabina Laurinová

Všichni byli na place téměř dvě hodiny a bitka se neustále opakovala. A kdo nakonec tyhle dva od sebe odtrhne? Sabina Laurinová jako bohatá vdova Alice Novotná. „Ten den jsem byla doslova v běhu. Jen jsem přibíhala k Martinovi a Šimonovi nebo ke kaskadérům a křičela na ně, ať toho nechají,“ popisuje svoji úlohu Laurinová.

„Zvednout je nebo od sebe kluky odtrhnout chce sílu. Musíte se do toho opřít, ale vím, že s nimi jsem v bezpečí a nic se nestane. Pár podobných scén jsem už natáčela, takže si člověk jen z toho hereckého šuplíku vytáhne vzpomínky a jde se na to,“ usmívá se Sabina, jejíž Alice nakonec tyto dva od sebe dostane. A na jaké straně barikády zůstane? „To neprozradím, ale naznačím, že Alice učiní ve svém životě zásadní krok, tak se dívejte,“ láká Laurinová k obrazovkám.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.