UFC Fight Night Blanchfield vs Fiorot: Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj UFC a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na galavečer UFC Fight Night, který se koná v Atlantic City. V hlavním zápase večera uvidíme souboj mezi Erin Blanchfield a Manon Fiorot. Na turnaji se představí také Chris Weidman, Bruno Silva, Nursulton Ruziboev nebo Nate Landwehr. Celý galavečer UFC můžete sledovat v sobotu už od 23:55 na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Tak to je bomba! Khamzat Chimaev má konečně soupeře! Čeká ho bývalý šampion

Nate Landwehr vs Jamall Emmers – Vítěz Landwehr 2,45

Moc nerozumím této kurzové hranici, takže s radostí beru kurz na Landwehra. Emmers je určitě solidní bojovník, ale jeho výkony proti slabším soupeřům, než je Landwehr, na mě neudělaly takový dojem. Landwehr těsně prohrál s Danem Igem, ale Ige je bojovník, který je v žebříčku daleko před Jamallem Emmersem,. Landwehr má ve svých zápasech rychle starty a od začátku se snaží tlačit. Navíc má velmi dobré kardio, wrestling i grappling.

Jammal Emmers vzal zápas tři týdny před jeho konáním za zraněného Pata Sabatiniho. V tomto souboji bude mít velkou výhodu rozpětí paží a pokud si po celá tři kola bude hlídat vzdálenost, tak může pomýšlet na vítězství na body. Ale jako výrazného favorita ho nevidím a kurz na komplexního Landwehra se musí využít. Pro odvážné je tu sázka na Landwehrovo vítězství na submisi v kurzu 9,95!     

Andre Petroski vs Jacob Malkoun – Vítěz Petroski 2,77

Petroski (4-1 UFC) má schopnost plynule měnit postoj a díky svému grapplingu pod vedením Renza Gracieho je velkou hrozbou na zemi. Petroskiho houževnatost a odolnost ho provázejí těžkými zápasy a ukazují jeho odhodlání zvítězit. Petroski se sice může pochlubit impozantním grapplingem, ale proti soupeřům s lepším postojem už párkrát zaváhal. Aby si Petroski zajistil vítězství nad Jacobem Malkounem, musí být opatrný. Klíčové pro Petroskiho bude udržet si kontrolu a využívat příležitostí k prosazení svojí hry na zemi. 

Jacob Malkoun (3-3 UFC) je známý tvrdými údery a knockoutovou silou. Malkounova schopnost diktovat tempo zápasu a kontrolovat vzdálenost mu dává značnou výhodu v postoji. Aby Malkoun dokázal porazit Petroskiho, musí být připraven bránit se takedownům a vyhýbat se grapplingovým výměnám, v nichž se Petroskimu velmi daří. Každý asi půjde do souboje s jasným plánem a kurzy by měly být vyrovnané a tak se 2,77 zda jako jasná volba. 

TIPY UFC:






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *