Litvínovský útočník Jurčík přijde kvůli trestu o úvodní dva zápasy semifinále

foto Ilustrační foto - Čtvrtfinále play off hokejové extraligy - 1. zápas: HC Kometa Brno - HC Verva Litvínov, 17. března 2024, Brno. Zleva brankář Dominik Furch z Brna a Ondřej Jurčík z Litvínova.

Praha - Litvínovský hokejista Ondřej Jurčík přijde o úvodní dva semifinálové zápasy kvůli disciplinárnímu trestu. Jednatřicetiletý útočník dostal distanc od předsedy disciplinární komise Viktora Ujčíka za fyzické napadání rozhodčích v úterním utkání proti Brnu. O trestu informovala na webu Asociace profesionálních klubů ledního hokeje.

Jurčík se dostal do kontaktu s jedním ze čtveřice sudích Jiřím Ondráčkem poté, co byl před polovinou šestého duelu série vykázán na trestnou lavici za faul vysokou holí. Ondráčka od sebe nevybíravě odstrčil, trest za to v utkání neobdržel. Severočeši vyhráli 4:1 a ovládli sérii 4:2.

Dvouzápasový trest je v takovémto případě nejnižší možný. Jurčík má v letošních vyřazovacích bojích na kontě devět startů a tři body za gól a dvě nahrávky. Ve 45 zápasech základní části si připsal čtyři branky a tři asistence.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 27.04.2024 ČTK

Reklama

20°C

Dnes je sobota 27. dubna 2024

Očekáváme v 21:00 10°C

Celá předpověď