Hlavní obsah
Sport

Poslední leč Tomáše Polácha?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: LSH

Už dnes čeká na Flintu možná poslední zápas této sezony, ve kterém o něco opravdu jde.

Článek

Aktuálně až pátý tým druholigové tabulky se čtyřbodovým odstupem na druhou barážovou pozici by v případě další ztráty mohl mít skutečně problém a čekal by ho i propad ve velice vyrovnané tabulce. Co si budeme, jarní forma je bez změny od té podzimní, tedy stále otřesná. Zimní příprava se zjevně nevydařila, což ostatně naznačovaly již přípravné zápasy.

Ani doplnění kádru (https://medium.seznam.cz/clanek/sedi-zabak-na-prameni-aneb-zbrojovka-vs-portiva-0-0-40011) zatím žádným výrazným přínosem není, a to i když připustím, že jak Gyamfi, tak (už zraněný) Falette působí určitě lepším dojmem než jejich předchůdci na obranných postech. Bohužel to nestačí. Prohra v Chrudimi znamená další ztrátu, se kterou se jaksi nepočítalo. Jak byl tým nachystaný na tento zápas? Už předchozí výkony byly dostatečným varováním.

“..na vystřídání byli všichni. Náš výkon… Ne, nemá cenu se bavit o fotbale..“ ( https://www.fczbrno.cz/clanek.asp?id=VIDEO-Trener-Polach-po-utkani-v-Chrudimi-9680) komentoval zápas Tomáš Polách. Já dodávám, že možná nejen hráči, ale i on sám. Každopádně nějaké ponaučení z ukvapené výměny Richarda Dostálka by asi bylo na místě. Dost možná by býval sezonu dotáhl lépe než zmatený Martin Hašek.

Každopádně je jasné, že trenér není tím hlavním problémem současné Zbrojovky…

|LSH|

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám