Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pavel si zahrál na Toma Cruise: Před Velikonocemi vyletěl do oblak!

Video se připravuje ...
Autor: dak - 
28. března 2024
16:56

S blížícími se Velikonocemi se na sváteční odpočinek těší i politici. Ale ne všichni relaxují na chalupě nebo v přírodě. Třeba prezident Petr Pavel, který je známý svou zálibou v rychlosti, nasedl do akrobatického letounu a vyletěl do oblak! Na sociálních sítích společně s videem ze zážitku všem popřál příjemné svátky. 

„Přeji vám, ať nadcházející velikonoční svátky strávíte tak, jak to máte nejradši. Třeba s hlavou v oblacích,“ zavtipkoval prezident Pavel na sociálních sítích a připojil video, jak vzlétá vysoko mezi mraky. 

A nebylo to jen takové obyčejné prolétnutí nad krajinou. „Takže jdeme vertikálou dolů a pak dám nějakou akrobacii, ano?“ ptá se prezidenta pilot. „Jasný,“ odpovídá nebojácně Pavel se založenýmá rukama. Došlo tak i na otočky či přímý pád. 

Hlava státu pak nadšeně pozoruje krajinu z výšky, a to několikrát i dokonce hlavou dolů! Zatímco letadlem lomcuje vítr, ve víru otoček se Pavel s úsměvěm rozhlíží po okolí. Zdá se, že ne nadarmo ho někteří přirovnánali k herci Tomu Cruisovi z legendární filmové série o stíhačkách Top Gun. Jeho výlet do oblak ve videu navíc provází kultovní píseň Knockin' on Heaven's Door od skupiny Guns n' Roses.

Pavel je svými adrenalinovými zálibami dobře znám. Za rok ve funkci jich stihl mnoho. Po sjíždění divoké vody nebo po jízdách na motorce v zahraničí, dokonce i v rámci galavečera Letecký sportovec roku 2023 seskočil s padákem.

Tomáš Brunclík ( 2. dubna 2024 12:16 )

Po panu Havlovi je pan Pavel dalsi president,ktery je sympaticky

Renata Veselá ( 30. března 2024 16:22 )

hynek hynek ( 30. března 2024 13:36 )

Ještě vyslovit amforu z Macháče a je to cajk.

Uživatel_5486376 ( 30. března 2024 11:32 )

Koho zajímá ten komunistický agent Pávek

Kokoška Tobolka ( 29. března 2024 17:20 )

Necítí to ! Je rozpolcený

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa