OKTAGON se chlubí, kolik už má registrací na epický turnaj OKTAGON 62 ve Frankfurtu

OKTAGON

Organizace OKTAGON MMA na posledním turnaji vyrazila dech, když oznámila, že se v říjnu chystá na fotbalový stadion ve Frankfurtu, který má kapacitu 55 000 až 60 000 tisíc. Pokud by se totiž místo podařilo naplnit, tak se turnaj OKTAGON 62 zapíše mezi největší akce v historii MMA. Pro srovnání, největší UFC turnaj se odehrál v Austrálii, kde jej sledovalo přes 57 000 fanoušků. Kolik už má OKTAGON necelý týden po oznámení registrací?


Rozhodčí Goddard hodnotí své ukončení bitvy Procházka vs Pereira a má pro fanoušky připomínku

„Věřili byste tomu? Do předprodeje turnaje OKTAGON 62 jsme již obdrželi více než 8 000 registrací. Odkládali jste registraci? Pak je nejvyšší čas, protože pracujeme naplno, abyste měli možnost zajistit si vstupenky s nejlepším výhledem48 hodin před oficiálním zahájením prodeje!“ pochlubil se OKTAGON na svém německém profilu, že už má zhruba 4 dny po oznámení akce přes 8 000 registrací, což je dobré znamení.

Na turnaj přitom nebyl potvrzen ani jeden zápas ani jméno, takže fanoušci aktuálně touží čistě jen po epické akci. Je však samozřejmě jasné, že vedení se pokusí startovku vyšperkovat do maxima, takže by mělo jít o jednu z nejlepších karet v historii organizace. Předběžně se mluví o souboji Jungwirth vs Eckerlin a startu velkých německých hvězd, které doplní i známá OKTAGON jména, což dohromady dává lákavý balíček. 

   

Na epické akci se pracuje už dva roky

„Když jsem se ohlédl zpětně do doby, kdy jsme na stadionu byli poprvé, tak se psal červen 2022. Tehdy jsme tam byli na obhlídce. Měl jsem pocit, že nám v tu dobu ještě tolik nevěřili, že bychom něco takového mohli vyprodat. Samozřejmě nás nechali, abychom se na stadion podívali, ale důvěra tam rozhodně nebyla. Ale i díky tomu, že jsme za krátkou dobu několikrát vyprodali frankfurtskou Festhalle, tak OKTAGON městem hodně prorostl.

Zelenou jsme přitom dostali na podzim loňského roku a podle mě to trochu souviselo i s tím, že se nám povedlo vyprodat i kolínskou Lanxness Arenu. V tu dobu to pro ně byl signál. Hodně to ovlivnila i politika, protože MMA v Německu je stále téma, které polarizuje společnost. Nakonec se to povedlo domluvit i za pomoci našich přátel z MMA Spirit, kteří mají kontakty,“ rozpovídal se Neruda pro Sport.cz.

  

„Za celé dva roky, kdy jsme to řešili, připadal v úvahu jedině Frankfurt, a to z prostých důvodů. Cítíme se tam doma a rovněž je to krytý stadion, což je důležité kritérium. Člověka sice napadne, že vezme tento či támhleten stadion, ale je tu velké riziko kvůli počasí. Frankfurt je v tomhle ideální volba.“

Turnaj OKTAGON 62 tedy není aktuální nápad, ale je to plán, na kterém se pracuje od začátku německé expanze, která organizaci vyšla naprosto skvěle. Důkazem je právě vyprodaná hala v Kolíně a nebo nyní vyprodané akce ve Stuttgartu a nebo Frankfurtu. Uvidíme tedy, jak moc se podaří naplnit turnaj OKTAGON 62, který jistě přitáhne i hodně českých fanoušků, protože Frankfurt přeci jen pro západní a střední Čechy není až tak daleko.

 

Co nás čeká?

20.4. Birmingham – OKTAGON 56

Aby vs Creasy – o titul muší váhy

Stanton vs Wojciechowski

Morris vs Álvarez

Škvor vs Fleury

Wanliss vs Siraj

Handanagić vs Dixon

Kalašnik vs Etebar

Rock vs Catacoli

Staines vs Cigánik

Diedrick vs Hromek

Dohnal vs Hendil

Frimpong vs Mullen




 

4.5. Frankfurt – OKTAGON 57

Moeil vs Austin – o titul těžké váhy

 Eckerlin vs Brož 

Keita vs Sardari

Brajshori vs Odunjo

Sanikidze vs Nezhad

Adamia vs Brčić

Raška vs ?

8.6. Praha – OKTAGON 58 – Eden Fotbalový stadion

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss/Siraj

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Barborík vs ?

Čepo vs ?

Lengál vs ?

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita/Sardari

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *