Připojte se

Anička Slováčková se rozpovídala o toxickém vztahu svých rodičů Dády Patrasové a Felixe Slováčka

Anička Slováčková a Felix Slováček mladší - Zdroj: YouTube

Celebrity

Anička Slováčková se rozpovídala o toxickém vztahu svých rodičů Dády Patrasové a Felixe Slováčka

Felix Slováček bude mít nový dokument, který o něm v současné době vzniká a který bude mít premiéru příští rok. Jeho předpremiéru navštívila saxofonistova dcera Anička, přičemž se rozpovídala o své rodině. Kolem filmu panují stále tajnosti a mlží i sám hlavní hrdina filmu.

Anička Slováčková na společenské akci promluvila o tom, jaký Felix Slováček je táta a jak vypadá z jejího pohledu vztah mezi ním a jeho dlouholetou manželkou oblíbenou herečkou Dagmar Patrasovou.

„Je to výbornej táta, nikdy bych za jiného nevyměnila,“ prozradila pro pořad Showtime televize Prima Slováčková a ani jedno oko nezůstalo suché. Co si taky rodič může víc přát, než že ho jeho vlastní potomek bere a chválí.

„Stalo se spoustu věcí v našich životech, ale to je prostě život, ke mně jako k dceři se vždycky choval s naprostou láskou. Mám k němu naprostou důvěru, strašně moc ho miluju,“ pokračovala s tím, že se Felix Slováček hezky choval i k jejímu bratrovi Felixovi mladšímu. Následně se zmínila o vztahu svých rodičů a je to zajímavé čtení o tom, jak rozmanité a nejednoznačné partnerské vztahy mohou být.

„Jestli na zdraví, těžko říct, na psychice určitě. Já jsem několikrát i rodičům říkala, jestli se na to nechtějí vykašlat, že by nám bylo pravděpodobně líp, ale oni jsou hrozný držáci a oba dva se milujou, i když na sebe strašně nadávají, tak jsou to nejlepší přátelé, kteří bez sebe nedokážou fungovat. Což je strašně zajímavý toxický vztah, který já určitě nechci.“ Potom trochu smutně dodala, že i ona by se ráda vdávala.

Šéfredaktor ve Webmint Media House a korektor na CNN Prima News, je osobností, která se v médiích pohybuje s vášní a závazkem vůči kvalitě. Jeho láska k českému jazyku a zájem o aktuální dění ve světě a kultuře jsou klíčové pro jeho práci a postavení v mediálním průmyslu.

Přidat komentář

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru