Charlotte Gottová je první společnou dcerou Karla Gotta a Ivany Gottové, v té době ještě Macháčkové.

Narodila v neděli 30. dubna 2006 a od rodičů dostala vznešené jméno Charlotte Ella. Díky slavnému tatínkovi od začátku budila obrovskou pozornost médií.

Známý zpěvák už sice měl v té době dvě dcery z nahodilých románků, Dominiku ani mladší Lucii ovšem umělec neplánoval a otcovskou roli si začal užívat až s příchodem Charlottky a Nelly.

Jedním z prvních a vůbec nejslavnějších snímků novorozené Charlottky pochází z doby, kdy si ji pyšní rodiče odváželi z porodnice domů do jejich vily na Bertramce.

Tehdy poprvé zapózovali s holčičkou před fotografy a bylo jasné, že o malou princeznu bude i v budoucnosti obrovský mediální zájem.

Jak Charlotte rostla, brzy se ukázalo, že po tatínkovi zdědila hudební talent. Gottová už jako malá zazářila hned v několika muzikálech - první roli získala v představení Mata Hari v Divadle Broadway, které mělo premiéru v roce 2013. V té době jí bylo pouhých sedm let.

O rok později se pak postavila na jeviště po boku Moniky Absolonové v muzikálu Antoinetta - královna Francie. Menší roli tam navíc získala i její mladší sestra Nelly Sofie.

Netrvalo dlouho a Charlotte se objevila také ve filmu. Společně se svým tatínkem Karlem Gottem si v necelých deseti letech zahrála ve filmu Decibely lásky.

Kromě toho se věnovala také dabingu a to především v letech 2016 a 2017. Ve stejném období se Gottová zhostila důležitého úkolu a za nemocného otce převzala Zlatého slavíka.

"Tatínek mě sem poslal, protože maminka ani Nellinka nejsou fotogenické, nebo se nechtějí ukazovat před kamerou. Tak tohle jsem opravdu nečekala," pobavila tehdy Charlotte celý národ.

Další filmovou roli dostaly nejmladší dcery Gotta v pohádce Když draka bolí hlava a Charlotte se také zhostila zpěvu v titulní písni.

V roce 2019 pak starší z děvčat s tatínkem nazpívala duet Srdce nehasnou, který má na Youtube pětaosmdesát milionů zhlédnutí.

Po smrti Karla Gotta se Ivana Gottová rozhodla s dcerami stáhnout do ústraní a fanoušci od té doby s napětím očekávají, jak to bude dál s kariérou nadané brunetky, která na konci dubna oslaví osmnácté narozeniny.

Naposledy se Charlotte předvedla na vzpomínkovém koncertu pro svého otce, kde si střihla duet s Darou Rolins a opět ukázala, že geny nejsou voda. Od této akce ale uběhly další dva roky a po Gottové se opět slehla zem. Dokonce smazala veškeré snímky ze svého Instagramu, kde ji sleduje 116 tisíc lidí. Příznivci si tak na další tvorbu či vystoupení mladé a nadané krásky budou muset ještě počkat, pokud se ovšem nerozhodne kariéru umělkyně zavrhnout a vydat se vlastní cestou. Necháme se překvapit.

Související články