Naštvaný kanonýr Řezníček. Třetí místo? Asi tam nepatříme, přiznal po selhání Zbrojovky

Naštvaný kanonýr Řezníček. Třetí místo? Asi tam nepatříme, přiznal po selhání Zbrojovky
OBSAHUJE VIDEO

Zklamání bylo znát. Zkušený útočník Jakub Řezníček nemusel říct jediné slovo a každý věděl, že má jeho Zbrojovka Brno na triku další průšvih. Prohrála se Spartou B doma ve druhé lize 2:3. „Je to špatný, těžko se bude i třetí příčka honit. Asi tam nepatříme,“ svěřil se po porážce. „Že jsou fanoušci naštvaní? To chápu, já jsem naštvaný taky,“ dodal.

Jarní část druhé nejvyšší soutěže měla ukázat, jak vážně to Zbrojovka Brno myslí s návratem do nejvyšší soutěže. Plány jsou jedna věc, realita druhá. A ta slavný klub trápí. Sice se mluví o blížící se změně vlastnické struktury klubu, což by mělo klub nastartovat, ten ale ve druhé lize nepodává výkony hodné aspiranta postupu.

„Nedotlačili jsme to tam, neměli jsme štěstí. Srážejí nás strašné chyby. Hlava ani štěstí tam pak nejsou,“ shrnul svůj dojem z duelu se Spartou B zkušený kanonýr. Ten chyběl v základní sestavě, až když přišel na hřiště, výkon Zbrojovky se zvedl. „Až když prohráváme, tak začneme hrát. Vysvětlení pro to nemám, ale opakuje se to,“ přiznal. To, že chyběl v základní sestavě, moc nechtěl komentovat. „Prostě mi to bylo oznámeno,“ hlesl.

Odnese krizi Zbrojovky trenér Polách? Uvidíme, co přinesou nejbližší dny. Z boje neutíkám, hlásí

Sám se dostal do jedné velké šance, která měla skončit gólem. Jenže míč se po zakončení mezi tři tyče nevešel. „Měl to být gól. Když ale nejsem v pohodě, tak mi to tam nepadne. Je to škoda,“ pravil tichým hlasem. „Je to špatný. Třetí příčka se vzdaluje. Nepředvádíme výkony, abychom tam byli. Kazíme si to sami. Kdybychom šlapali a udělali šnůru, tak bychom tam byli. Asi tam nepatříme,“ vykládal chlapík, který po příchodu na hřiště převzal kapitánskou pásku. „Těžko se to bude honit,“ doplnil.

Radost měl alespoň z toho, že tým podporovali fanoušci. V tom se atmosféra zlepšila, jenže odměna v podobě výsledku scházela. „Už po porážce v Chrudimi jsme s nimi měli rozpravu. Jsou po právu naštvaní, chtějí lepší výkony. Já jsem naštvaný taky,“ dodal.