Nabitá neděle v ČFL! Pálily Evropou protřelé hvězdy i velké naděje. Gól slavili Škoda, Stoch i Necid

Nabitá neděle v ČFL! Pálily Evropou protřelé hvězdy i velké naděje. Gól slavili Škoda, Stoch i Necid

Parádní velikonoční gólovou nadílku nabídla v neděli třetí liga. Vidět byla celá řada zkušených borců, kteří prošli nejen českou nejvyšší soutěží, ale i celou řadou evropských lig, včetně těch nejslavnějších. Mezi střelci lze najít slavná jména. Trefili se třeba Tomáš Necid, Milan Škoda a třeba také Miroslav Stoch.

Pořádně napilno měly obrany v pražském derby mezi rezervou Bohemians a pražským Motorletem. Domácí nasadili velmi silnou sestavu, do brány se postavil Michal Reichl, v poli hrál Matyáš Kozák, David Huf nebo třeba Tomáš Necid.

Právě poslední jmenovaný útočník, v jehož životopisu svítí kluby jako CSKA Moskva, Legia nebo PAOK, potřebuje po zranění sbírat zápasovou praxi. Zkušený střelec se pak pasoval do role hlavní hvězdy Bohemians, když vstřelil dvě branky. Klokani ale zápas se sokem nezvládli a prohráli 3:4. 

Motorlet, který se pohybuje ve spodních patrech tabulky A skupiny ČFL, vytáhl jako trumf bývalého slovenského reprezentanta Miroslava Stocha. Borec, který si v hlavním městě zahrál za Slavii a vyzkoušel si i angažmá v Chelsea, Twente či Fenerbahce, obstaral vítěznou branku týmu z Jinonic. 

foto: © FK Motorlet Praha

Sedmigólový uragán řádil i v pražských Horních Počernicích. Rezerva Slavie tam rozdrtila hostující Robstav 7:0. Hosty nespasil ani bývalý hráč Sparty Martin Zeman, jenž odehrál za poražené poločas. 

To sešívaným bylo hej. Kapitán Milan Škoda zaznamenal jeden gól, skóroval přitom už ve třetím utkání v řadě. Mezi střelce se zapsal i nadějný Boluwatife Ogungbayi, jenž má na kontě deset branek ve čtrnácti odehraných zápasech. Gól slavil i David Pech.

Za rezervu Táborska se v neděli prosadil Pavel Osmančík, Jeho tým složil na lopatky rivala z Karlových Varů. Ty v sestavě s cizinci (hráli Lotyši, Ukrajinci, Gruzínec, Kanaďan, Francouz, Senegalec či Nigerijec) prohráli 0:4.