Obě dámy loni v létě chtěly nové síly nabrat společně, a tak si naplánovaly pobyt na exotickém Bali. Bohužel se ale po cestě leccos pokazilo, a tak trvalo dlouhou dobu, než se Batulková s Prachařovou dočkaly vysněné pláže.

Cestování zkrátka mnohdy přináší i zcela nečekané komplikace, o čemž se slavná maminka s dcerou přesvědčily na vlastní kůži. Většinou je letecké cestování spolehlivé a bez problémů, v případě jejich dovolené, na kterou se velmi těšily, to tak ale rozhodně nebylo. 

Již na letišti v Praze se totiž ukázalo, že cesta neproběhne tak hladce, jak si původně myslely. Z české metropole měly totiž odcestovat do tureckého Istanbulu, kde na ně měl čekat navazující let. Letadlo z Prahy ale mělo značné zpoždění.

V Turecku je čekala řada nepříjemností

“Kdyby vás to zajímalo, mělo to letět v 19:10, teď už máme zpoždění na 21:35 a nejspíš nestihneme navazující let,” popsala tehdy aktuální stav jejich dopravy Mariana Prachařová na své sociální síti. Bohužel se nemýlila. Letadlo z Istanbulu jim totiž skutečně uletělo.

V Turecku jim tak nezbylo nic jiného, než se pustit do obzvlášť zdlouhavého vyřizování. Bylo třeba letenky přebookovat na příští let, nicméně další letadlo na Bali mělo odlétat až za dlouhých několik hodin. 

Daně Batulkové a Marianě Prachařové tak hrozila nepříjemná noc na letišti. Z toho důvodu se rozhodly neplánovaně přesunout na hotel. Zajistit pokoj ale rovněž nebylo zrovna jednoduché, což jim rozhodně na náladě nepřidalo.

V Istanbulu musely přespat

“Po šesti hodinách vyřizování a čekání máme hotel v Istanbulu a jiný let na dnešek,” sdělila tehdy Mariana Prachařová svým sledujícím a konstatovala, že s dotyčnou leteckou společností, která jim trable způsobila, už b budoucnu na dovolenou rozhodně nepoletí. 

Zajištěním hotelu ale bohužel jejich nepříjemnosti neskončily. Když totiž na místo dorazily, ukázalo se, že všechny pokoje jsou již obsazené, přestože při registraci to tak rozhodně nevypadalo. Než se celá situace vyřešila, trvalo to poměrně dlouhou dobu.

“Přehazují si nás tu už od půlnoci jako horký brambor,” popsala jejich pokažený začátek dovolené. Naštěstí se nakonec na cílové místo dostaly, i když se zpožděním, a tak mohly na všechen stres brzy zapomenout. Jisté ale je, že letos budou určitě při plánování prázdnin obezřetnější.

Nikdy neměly období, kdy by spolu nemluvily

Naštěstí ale měly Dana Batulková a Mariana Prachařová jedna druhou, a tak se jim i nepříjemnosti snášely výrazně lépe. Mají spolu totiž velmi dobrý vztah a mnohdy tak působí spíše jako kamarádky, než matka s dcerou. 

“Nikdy jsme neměly období, že bychom spolu nemluvily. Ne že bychom se nepohádaly, to ano. Ale vztah matka-dcera někdy bývá problematický, že se skoro nesnesou, a to u nás nikdy nebylo. Žádná dlouhodobá nevraživost, žárlivost, nenávist se u nás naštěstí neobjevila,” prozradia herečka v nedávném rozhovoru pro magazín Marianne.

A o čem se ty dvě nejčastěji hádají? “Jen takové ty dílčí věci, když právě třeba nevyndala tu myčku. Nebo když jsme někde na cestě, to se normálně pohádáme jako dvě ženské. Někdy mě štve a já ji taky štvu, ale není to na žádný dlouhodobý rozkol,” vysvětlila Dana Batulková s úsměvem.

Související články