Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Vyhrajte luxusní dovolenou se spotřebiči ECG

Vyhrajte luxusní dovolenou se spotřebiči ECG

1.4.2024 napsal(a) Honza H.

Pokud jste milovníkem kvalitních domácích spotřebičů a zároveň si rádi užíváte dovolené plné luxusu, máme pro vás skvělou zprávu. Značka ECG ve spolupráci s Expert.cz připravila soutěž, která vám může přinést právě to – nejenže si domů přinesete kvalitní spotřebiče, ale také můžete vyhrát dovolenou snů v hodnotě 100 000 Kč.

Expert.cz slevový kupón

Soutěž "Vyhrajte luxusní dovolenou se spotřebiči ECG" probíhá od 1. dubna do 31. května 2024 a zapojit se je více než snadné. Stačí v tomto období zakoupit libovolný výrobek značky ECG, což je příležitost obohatit svůj domov o špičkové technologie, které zpříjemní vaši každodenní rutinu a zároveň vám mohou otevřít dveře k nezapomenutelné dovolené.

Zúčastnit se může každý, kdo splní několik jednoduchých kroků. Nejprve je potřeba vybrat a zakoupit jakýkoliv výrobek značky ECG, ať už online na Expert.cz nebo v jedné z kamenných prodejen. Poté je nezbytné tento nákup zaregistrovat na oficiálních stránkách ECG, a to vyplněním soutěžního formuláře, k němuž přiložíte fotografii nebo sken nákupního dokladu. Po úspěšném dokončení registrace budete automaticky zařazeni do slosování o jednotlivé ceny.

Ceny jsou více než lákavé. Od 17. dubna do 29. května 2024 proběhne každou středu losování o různé domácí spotřebiče, které zahrnují například cyklónový tyčový vysavač, audio systém, horkovzdušnou fritézu, sušičku prádla, kuchyňský robot, smart TV a parní pračku. A v samotném závěru, 5. června, bude vylosován šťastný vítěz hlavní ceny – poukazu na dovolenou v hodnotě 100 000 Kč.

Tato soutěž nabízí nejen možnost výhry atraktivních spotřebičů, které ocení každá domácnost, ale především šanci vyhrát dovolenou snů. Ať už toužíte po relaxaci na exotické pláži, dobrodružství v neznámých končinách nebo jen po odpočinku v luxusním resortu, hlavní cena vám může pomoci tento sen uskutečnit.

Účast v soutěži je navíc velmi snadná a zároveň dobrovolná. Pořadatelé značky ECG a Expert.cz se postarali o to, aby byl proces zapojení co nejtransparentnější a nejpřístupnější. Kromě toho soutěžní pravidla zaručují spravedlivé a náhodné losování výherců, což znamená, že každý má stejnou šanci na výhru.

Je důležité zdůraznit, že každý doklad o koupi výrobku ECG lze do soutěže přihlásit pouze jednou, což znamená, že každý nákup zvyšuje vaše šance na výhru. To představuje skvělou příležitost pro ty, kteří plánují obnovit své domácí spotřebiče nebo rozšířit svou domácnost o moderní technologie.

Nezapomeňte, že soutěž trvá do 31. května 2024, a tedy čas na účast se krátí. Pokud jste ještě nezakoupili svůj výrobek ECG, je nyní ten pravý čas. Ať už je vaše motivace vylepšit svou domácnost nebo touha po dovolené snů, tato soutěž vám může pomoci dosáhnout obou cílů.

Zapojte se do této jedinečné soutěže a nechte se odměnit za vaše nákupy. Nejenže si přivedete domů kvalitní spotřebiče, ale zároveň se můžete těšit na možnost vyhrát dovolenou, o které jste vždy snili. Více informací, včetně úplných pravidel a podmínek, naleznete na oficiálních stránkách ECG. Nechte si ujít tuto vzrušující příležitost a zapojte se ještě dnes!

Komentáře

CAPTCHA

Expert.cz slevový kupón

Expert Elektro je maloobchodní prodejce elektra, domácích spotřebičů, černé techniky, mobilů a IT.

Expert.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.