Spolupráce

Hledáte spolehlivého dodavatele zlata?

Pokud zvažujete investici do zlata, potřebujete mít jistotu, že nakoupíte kvalitní produkt za co nejlepší ceny. Při investici do drahých kovů rozhodují i koruny a každá úspora se projeví na celkovém výnosu. Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Online prostředí vám umožní v klidu si projít širokou nabídku investičního zlata a vybrat si variantu, která bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům a potřebám. Pokud preferujete raději osobní přístup, můžete navštívit prodejnu v Praze v nádherném prostředí Obecního domu. Ale pozor – obchod se nachází v druhém patře, takže pro nejsnazší přístup využijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvézt výtahem do druhého patra. Zde najdete království investičního zlata, kde můžete snadno zhodnotit své úspory. Pro nákupčí z Moravy bude snadněji dostupný obchod v Brně, v ikonické cihlové budově Dornych, hned vedle Vaňkovky.

Oblíbený prodejce s řadou výhod

Právě tento prodejce zlata se dlouhodobě těší velké oblibě. Proč tomu tak je? Důvodem jsou především nízké ceny a vysoké skladové zásoby. V nabídce je nejen investiční zlato, ale také stříbro, což slibuje možnost snadno a bezpečně uložit své finanční prostředky do investičního produktu, který je léty ověřený. Nabízí skutečně bezkonkurenční ceny zlatých cihel a zlata obecně – o tom se sami můžete přesvědčit na stránce investiční zlato. Ceník v euro je na stránce investičné zlato. I díky skvělé nabídce a lákavým cenám byl tento obchodník v loňském roce oceněn jako vůbec nejlepší v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott & Rose). Jeho kvality tedy oceňují nejen zákazníci, kteří se se stále vrací, ale i odborná veřejnost.

Využijte rostoucí ceny zlata

Zlato je dlouhodobě nejoblíbenějším a nejbezpečnějším investičním produktem na trhu. V posledních týdnech navíc můžeme sledovat i raketový nárůst jeho hodnoty. Podle odborníků navíc tento trend bude pokračovat, a i v následujících měsících se dá očekávat růst cen zlata i dalších drahých kovů.

Je tedy namístě chytře využít stávající vývoj trhu a včas nakoupit, abyste se brzy mohli radovat z velmi pěkných zisků. Je navíc potřeba pamatovat na to, že světové zásoby tohoto kovu se pomalu, ale jistě tenčí a poptávka přitom neustává. S tím, jak bude tento zdroj stále omezenější, samozřejmě poroste i jeho cena. Zlato je stále surovinou, která má své místo v mnoha odvětvích průmyslu, stejně jako ve zdravotnictví, energetice a mnoha dalších oborech, takže její místo půjde jen těžko nahradit.

Chytrý investor tedy ví, že čím dříve nakoupí, tím více budou jeho peníze za něj vydělávat. Hledáte-li skutečně smysluplnou investici, jste na správné adrese. Samozřejmě čím déle budete zlato držet, tím více jeho cena může vzrůst – proto je vhodnější držet zlato spíše jako dlouhodobou investici v řádech desítek let. Snadno se tak zajistíte na důchod, nebo můžete chytře spořit dětem.

Bezpečná a spolehlivá investice

Různé investiční produkty podléhají politickým i ekonomickým změnám. Zlato se však má tendenci chovat poněkud jinak – obvykle je po něm největší sháňka v časech krize, ale i z celkového hlediska vlastně neustále stoupá na ceně. Oproti jiným investicím tak patří mezi takřka nerizikové záležitosti, které svědčí i velmi konzervativním a opatrným investorům.

Nejlepší pak je zaměřit se zejména na klasické fyzické slitky a cihličky. Ty můžete snadno uchovat a bez potíží je také můžete vzít s sebou, pokud by nastala nutnost nenadálého přesunu. Dojde-li například ke kolapsu bank, bude vám hotovost na účtu k ničemu, fyzické zlato ale naopak snadno zpeněžíte a zabezpečíte sebe i svou rodinu. Vyhněte se virtuálnímu zlatu, které sice působí lákavě, ale může být značně rizikové.

Zdroj náhledové fotografie: Unsplash.com

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button