100 milionů liber za eso Newcastlu? Isak zaujal nejen vedení Arsenalu, ale i další londýnskou adresu

100 milionů liber za eso Newcastlu? Isak zaujal nejen vedení Arsenalu, ale i další londýnskou adresu

Letos nevýrazný Newcastle United by mohl za pár měsíců čelit mohutným nájezdům na svého nejlepšího střelce Alexandera Isaka, jenž pomohl v posledním kole přetlačit West Ham United dvěma přesnými zásahy.

Mužstvo ze St. James Parku nezažívá příliš dobrý ročník, zejména ve srovnání s předešlou sezonou a v aktuální tabulce je až osmý s pětibodovou ztrátou na šestý Manchester United.

Jedním z mála světlých bodů je však forma dlouholetého reprezentanta Švédska, jemuž je teprve čtyřiadvacet, ale i tak už jeho konto zdobí hned 44 mezinárodních startů.

Haaland? Jako hráč ze třetí ligy. Hvězdný kanonýr to po šlágru Premier League schytal od legendy United

Podle listu The Sun si na Isaka brousí zuby dvě prestižní adresy z britské metropole, a sice Arsenal a Tottenham. Oba severolondýnské kluby by údajně za svůj ofenzivní cíl neváhaly zaplatit 100 milionů liber.

Zmíněné celky disponují dostatkem finančních prostředků na transfery a rády by vytáhlého střelce zařadily před novým soutěžním obdobím 2024/2025 do svých kádrů.

Rodák ze Stockholmu hraje Premier League druhým rokem, s tím, že si ho "Straky" pořizovaly v srpnu 2022 za částku blížící se 60 milionům liber.

Nastartoval se v PSV, teď září v Evertonu. Zástup zájemců na Branthwaita se rozšiřuje

Svou první sezonu zakončil s deseti ligovými brankami, ve druhém ročníku je zatím na čtrnácti trefách, což je vzhledem k osmnácti pobytům v základu docela slušná vizitka.

Odchovanec AIK v minulosti prošel také Borussií Dortmund, Willemem Tilsburg a Realem Sociedad.

P.S.: Oba angličtí giganti jsou mimochodem ve hře i o Ivana Toneyho z Brentfordu, ale to už je zase jiný příběh.

Loni jsem říkal, že angličtí rozhodčí jsou nejlepší na světě, letos už ten pocit nemám, ucedil Kompany