https://42tcen.com/entry/civilizace-tesne-pred-krachem-obetuji-svym-modlam-deti-ted-to-podle-vidlaka-neni-jine
Civilizace těsně před krachem obětují svým modlám děti. Teď to podle Vidláka není jiné
Civilizace těsně před krachem obětují svým modlám děti. Teď to podle Vidláka není jiné
Daniel Sterzik (Vidlák) se pro neČT24 vyslovil k tématu tlačení transgenderismu mezi děti a zavedení přísných pravidel pro změnu pohlaví. Uvítal... - 01.04.2024, 42TČen
2024-03-30T03:35:29
2024-04-02T06:33:40
VIDLÁKŮV DALEKOHLED
Názory
Gender
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://42tcen.com/files/entries/1711809522_Vidlak-Youtube.jpg
Pražský soud ve čtvrtek potvrdil, že profesor a bývalý diplomat Petr Drulák byl v roce 2023 nezákonně propuštěn z Ústavu mezinárodních vztahů při Ministerstvu zahraničních věcí ČR. Jak hodnotíte toto právní a morální vítězství? Byl bych raději, kdyby taková vítězství nebyla nutná. Kdyby nikdo nikoho za názory z práce nevyhazoval. Obzvlášť, když se jedná o diplomata, který má přímo v popisu práce uvažovat o souvislostech, a především o nepříjemných a nepříznivých souvislostech. Diplomat kývač je nanic. Generál Patton kdysi řekl, že když všichni přemýšlejí stejně, znamená to, že nepřemýšlí nikdo. Petr Drulák bude odškodněn, to je samozřejmě dobré a přeju mu to. Ale nedělám si iluze, že by náš kinderministr zahraničí změnil názor, a nebo alespoň přístup. Albatros média se rozhodla nevydávat překlad americké knihy Nenávratné poškození, která vypráví o negativní zkušenosti se změnou pohlaví v mladém věku, a to kvůli tomu, že „může trans lidi poškodit”. Proč je téma genderové změny u dětí jedním z klíčových témat západních médií a jakékoliv odsouzení změny pohlaví je tabuizováno? Albatros média jsou úplně normální zbabělci a konformisté, kteří dobře analyzují, odkud vítr fouká a kdo má zrovna navrch. Dobře si spočítali, že dnešní liberální demokracie by jim to spočítala podobně jako kdysi lidová demokracie. Oni si tímto způsobem navzájem dokazují loajalitu a také se všichni navzájem ušpiní při jednom z největších hříchů posledních let. Ale co se divím, po celé dějiny existují civilizace těsně před krachem, které svým modlám obětují děti. Teď to není jiné. Albatros měl šanci se tomu alespoň trochu postavit. Neudělali to a jednou se jim to vrátí. Karma je zdarma. Myslíte si, že by bylo vhodné zavedení omezující legislativy, která by takové operace umožňovala osobám až od 21 let? Jednoznačně bych byl pro, a ještě navíc bych chtěl, aby tato legislativa byla velice přísná. Pokud má někdo poruchu identity, mělo by se zjistit, proč ji má, a ne hned řezat a zařizovat nevratné následky. V médiích se znovu objevily informace o neoficiálních vládních konzultacích ohledně možného jmenování nového velvyslance v Moskvě. Vidíte v tomto záměru jakýsi rozpor s ohledem na slova premiéra Fialy o nedůvěře Putinovi a neustálá prohlášení politiků o „ruské hrozbě“? Nový velvyslanec v Moskvě? Kdo by to chtěl dělat? Na jedné straně se pokoušet o vztahy s Ruskem a na druhé straně poslouchat, že žádné vztahy dělat nesmí. Kdo by chtěl dělat naprosto marnou práci? Podle mě je to jen pokus o další diplomatický políček. Pošlou tam nějakého dokonalého rusofoba, a když ho ruská strana nepřijme, tak vyhostíme ruského velvyslance v Česku. Nic jiného v tom v této chvíli neumím vidět.
42TČen
nect24.cz@gmail.com
+420792887302
122
60
2024
42TČen
nect24.cz@gmail.com
+420792887302
122
60
42TČen
nect24.cz@gmail.com
+420792887302
122
60

Civilizace těsně před krachem obětují svým modlám děti. Teď to podle Vidláka není jiné

Daniel Sterzik (Vidlák) - 42TČen
© Youtube / Pavel Cimbál
Daniel Sterzik (Vidlák) se pro neČT24 vyslovil k tématu tlačení transgenderismu mezi děti a zavedení přísných pravidel pro změnu pohlaví. Uvítal rozhodnutí soudu o nezákonném propuštění Petra Druláka. Je však skeptický ke změně zahraniční politiky, včetně možného jmenování velvyslance ČR v Moskvě.

Pražský soud ve čtvrtek potvrdil, že profesor a bývalý diplomat Petr Drulák byl v roce 2023 nezákonně propuštěn z Ústavu mezinárodních vztahů při Ministerstvu zahraničních věcí ČR. Jak hodnotíte toto právní a morální vítězství?

Byl bych raději, kdyby taková vítězství nebyla nutná. Kdyby nikdo nikoho za názory z práce nevyhazoval. Obzvlášť, když se jedná o diplomata, který má přímo v popisu práce uvažovat o souvislostech, a především o nepříjemných a nepříznivých souvislostech. Diplomat kývač je nanic. Generál Patton kdysi řekl, že když všichni přemýšlejí stejně, znamená to, že nepřemýšlí nikdo.
Petr Drulák bude odškodněn, to je samozřejmě dobré a přeju mu to. Ale nedělám si iluze, že by náš kinderministr zahraničí změnil názor, a nebo alespoň přístup.

Albatros média se rozhodla nevydávat překlad americké knihy Nenávratné poškození, která vypráví o negativní zkušenosti se změnou pohlaví v mladém věku, a to kvůli tomu, že „může trans lidi poškodit”. Proč je téma genderové změny u dětí jedním z klíčových témat západních médií a jakékoliv odsouzení změny pohlaví je tabuizováno?

Albatros média jsou úplně normální zbabělci a konformisté, kteří dobře analyzují, odkud vítr fouká a kdo má zrovna navrch. Dobře si spočítali, že dnešní liberální demokracie by jim to spočítala podobně jako kdysi lidová demokracie. Oni si tímto způsobem navzájem dokazují loajalitu a také se všichni navzájem ušpiní při jednom z největších hříchů posledních let. Ale co se divím, po celé dějiny existují civilizace těsně před krachem, které svým modlám obětují děti. Teď to není jiné.

Albatros měl šanci se tomu alespoň trochu postavit. Neudělali to a jednou se jim to vrátí. Karma je zdarma.

Myslíte si, že by bylo vhodné zavedení omezující legislativy, která by takové operace umožňovala osobám až od 21 let?

Jednoznačně bych byl pro, a ještě navíc bych chtěl, aby tato legislativa byla velice přísná. Pokud má někdo poruchu identity, mělo by se zjistit, proč ji má, a ne hned řezat a zařizovat nevratné následky.

V médiích se znovu objevily informace o neoficiálních vládních konzultacích ohledně možného jmenování nového velvyslance v Moskvě. Vidíte v tomto záměru jakýsi rozpor s ohledem na slova premiéra Fialy o nedůvěře Putinovi a neustálá prohlášení politiků o „ruské hrozbě“?

Nový velvyslanec v Moskvě? Kdo by to chtěl dělat? Na jedné straně se pokoušet o vztahy s Ruskem a na druhé straně poslouchat, že žádné vztahy dělat nesmí. Kdo by chtěl dělat naprosto marnou práci?

Podle mě je to jen pokus o další diplomatický políček. Pošlou tam nějakého dokonalého rusofoba, a když ho ruská strana nepřijme, tak vyhostíme ruského velvyslance v Česku. Nic jiného v tom v této chvíli neumím vidět.