Rozhodnutím soudu je Klimatická Změna stále ve vazbě

Featured Image

Soud prodloužil vazbu Klimatické Změně, protože má obavy z jeho případného útěku a také z toho, že by mohl znovu páchat trestnou činnost. To bylo keců dezinformátorů, že Klimatická Změna neexistuje a teď máme na iDnes i jeho fotku. Konečně pravda, láska, odpovědná novinařina zvítězila a Klimatická Změna už nemůže dál v naší krásné zemi škodit.

O přímé souvislosti mezi požáry a klimatickou změnou

Vždycky jsem neochvějně věřil ve vědu a pokrok představovanou správně kriticky myslícími vědkyněmi zabývající se profesionálně změnou klimatu, ale teď už vlastně Změnou Klimatu. Soudružka Romana Jungwirth Březovská v rozhovoru adresovaném pro nemyslící lid skákající na špek kdejakému dezinformátorovi vysvětlila přímou souvislost mezi požáry, extrémními projevy počasí a klimatickou změnou. Ach ta síla analytického myšlení a datové vědy:

„Jak souvisí požár v Českém Švýcarsku s klimatickou změnou?

Souvisí to velmi přímočaře. Vznikl koktejl vhodných podmínek pro nastání extrémních jevů, které klimatická změna vytváří. Zrovna nyní je tímto jevem požár, ale mohla by to být i povodeň, vlny veder nebo silný vítr.“

Tehdy ještě nevěděli, že Klimatickou Změnu policie zatkne a uvalí na něj vazbu. Teď už víme, že za těmi všemi jevy je osoba s občanským jménem Jiří Lobotka. Určitě byl zatčen ve spolupráci s předními vědkyněmi a na základě jejich hlubokomyslné analýzy. Dokonce byl tak rafinovaný nepřítel našeho počasí, že zmátl i soudruhy v Sasku. Fikaně si změnil zločinecký alias na Klimatická Krize. Ale kampak na neomylnost klimavědy! Nevodil je za nos nadlouho, protože tam měli naprosto jasno. Za požár v Českosaském Švýcarsku může klimatická krize, o které teď už víme, že se jmenuje Lobotka. Díky rychlé změně kurzu, spolupráci mezi šéfem české diplomacie a německou spolkovou ministryní zahraničí Annalenou Baerbockovou byl odhalen.

Existence Klimatické Změny je nepopiratelná

Který trouba by nyní chtěl zpochybňovat Klimatickou Změnu, když si ho můžete prohlédnout na fotce a po rozsudku si i přečíst o jeho ošklivých činech? Je zvláště pozitivní, že sám Klimatická Změna se nijak nepopírá a doznává se k založení požárů. Teda před tím se trochu popíral, ale důkazy byly jasné. Naše vítězství nad dezinformátory nemůže být větší. Představte si tu hrůzu, kdyby se Klimatická Změna sám nadále popíral a tvrdil, že za nic nemůže. Ale od čeho tu máme soudružku Romanu Jungwirth Březovskou, která ho na základě své bystré analýzy a za použití datové vědy usvědčila z přímého podílnictví na požárech.  Docela mne zajímá, zda se v Klimatýmu Asociace pro mezinárodní otázky zabývali tím, jak taková Klimatická Změna způsobil ty extrémní projevy počasí. Zřejmě se ještě najdou velká vědra na povodeň nebo obrovské kovářské měchy, ze kterých dotyčný vypuzoval větry. Vždyť přece analytička jasně uvádí, že to souvisí velmi přímočaře. Tak jsem opravdu zvědavý, co bude v soudním protokolu. Protože někdo, kdo dokáže spočítat, že v současné skladbě lesů je 49 procent všech stromů smrk, nemůže být špatný člověk, že ne? Kdybychom poslouchali vědkyně a bylo tam 11 procent smrků, jak doporučují, mohl by Klimatická Změna škrtat zapalovačem, jak chtěl a nic. Všechno by bylo v pořádku. Každý přece ví, že jiné dřevo než smrkové nehoří. Problém je však v tom, že smrky málo čtou a drze si rostou pod vědecky stanovenou výškou 900 metrů nad mořem v rozporu s teorií. Takže by soudružka v rámci osvěty měla těm nevzdělaným stromům vysvětlit, že tady prostě růst nemohou. Navíc díky tomu, že jsou nízko, tak nemají žádnou vodu a jsou náchylní ke vzplanutí. Jasná datová věda. Proto se velká většina vodních ploch nachází na vrcholcích hor, jelikož je přirozené, že voda vzlíná nahoru a rozhodně nikdy neteče dolů. To je proruská propaganda směšných popíračů změny klimatu. Mám pocit, že slova jako „každá voda teče dolů“ uveřejnili na Sputniku nebo Voice of Europe.

Klimatická Změna bude sedět a tak se už nemusíme bát

Takže díky dobré práci policie a dozorujícího státního zástupce je Klimatická Změna za katrem. Nemusíme se již bát jeho zlého působení, protože mu hrozí patnáct let. Takže si celou dobu, co bude v chládku, můžeme oddechnout od boje s Klimatickou Změnou.  Byl dokonce tak nebezpečný, že Evropská Unie proti němu vytvořila Adaptační strategii EU. Co taková strategie znamená, to soudružka vysvětluje naprosto jasnými slovy:

„Strategie Evropské komise žádá po státech, aby na národních úrovních strategie probíhaly chytřeji, rychleji, systematičtěji a zároveň, aby se zvýšila mezinárodní spolupráce.“

Po téhle vědecké větě by mne ani nenapadlo říct, že by ty dokumenty mohly být něco jako kyblík ovčích hovínek a ani trochu jsem si nevzpomněl na Milouše Jakeše. Ale je fakt, že u nás jsme na to šli po česku chytře. Prostě jsme Klimatickou Změnu chytili a šup s ním do cely. Můžeme si tedy říct, že další výdaje na bitvy s ním jsou už zbytečné, a rozjeté projekty lze s klidem zastavit. Zbylé peníze můžeme investovat nějak smysluplně třeba na dotace pro udržitelnou cyklistiku na vodíkový pohon.

Myslím si, že soudruzi z Klimatýmu a Ústavu výzkumu globální změny Akademie věd ČR odvedli dobrou práci. Mne tahle čirá věda naprosto přesvědčila a mám radost, že ze svých daní mohu platit tyto vědecké pracovníky. Rozhodně mi ani na mysl nepřijde pochybování o smyslu nebo přidané hodnotě jejich práce. Ta je zjevně obzvláště vysoká. Po vyřešení problému s Klimatickou Změnou se nyní tito bojovníci s počasím mohou pustit do dalšího díla v nějakém zeleném startupu nebo veganské bio jídelně. Popírači už teď nemohou nic popírat. Klimatická Změna existuje a je souzen. Tudíž máme jasný důkaz o tom, že jeho vliv je vysoce společensky škodlivý. Osobně jsem nadšený z dalšího vítězství nad manipulátory popírající existenci jasných faktů. Ať žije a vzkvétá neomylná klimavěda!


Související články:


12345 (184x známkováno, průměr: 1,30 z 5)
8 880x přečteno
D-FENS © 2017