Milane, jak dlouho ti trval styling na Ceny Anděl?

Přijel jsem z koncertu. Doma mi mamka s babičkou řekly, že se jim ta růžová na obleku nelíbí, ale šperky ano. Poděkoval jsem jim a řekl, že příště mi dělají styling ony. Bylo to chvíli, ale zásadní styling je mít dobrou náladu. Já ji mám dobrou, protože dnes bylo krásně a venkovní koncert byl super. Jsem inspirovaný a dnes tu nepochybně pochytám hodně inspirace od vystupujících.

Zdroj: VLM

Styling sis dělal sám?

Mně s tím pomáhá Domča, to už se ví. Pomohl mi i s tímto oblekem. Krásně mi to sedělo, i když je to konfekce a není to na míru. Ale poprvé v životě mám půjčené šperky. Kluci už taky začínají řešit své outfity, tak je potřeba to někam posunout. Ty pánské šperky jsou kreativní a mně se to líbí.

Je něco, co by sis na sebe nikdy nevzal?

Nevím. I v divadle, kde se řeší kostýmy, jsem nikdy k ničemu připomínky neměl. Beru to tak, že to patří k práci. I na hlavě jsem zkusil různé věci. Podpatky jsem taky na sobě měl v rámci soutěže.

Co pro tebe znamená hudba?

Hudba je emoce, je to něco, co všichni potřebujeme, pomáhá nám to v náladách. Přes ni můžeme sdílet různé příběhy. Pro mě je hudba sebevyjádření, seberealizace. Je to každopádně něco, čemu se chci věnovat. Hudba je moje práce.

Co jsi říkal na to, že neprošel návrh zákona na legalizaci manželství pro všechny?

Pojďme z té nevýhody udělat naši výhodu. Můžeme mít svatbu znovu a vždycky se to bude jmenovat jinak. Teď to trošku zlehčuji. Myslím si, že všechno je to cesta a já to chápu. Historicky to tak vždycky bylo, prostě v tom budeme trošku pomalejší. Podle mě k tomu dojdeme. Nakonec si všichni uvědomí, že vlastně o nic nejde. Mně osobně je to jedno, jak je to pojmenované. Jestli to někoho dráždí, je to jeho problém.

Budete s manželem ten pár, který bude obnovovat po letech své sliby?

Ta svatba byl pro nás tak hezký zážitek, že možná klidně. Uděláme to ale kvůli tomu, abychom se všichni zase potkali a veselili. Teď jsme ta setkání přetransformovali na oslavu našich narozenin, protože jsme od sebe jenom dva dny a osm let. Teď budeme mít s manželem velkou narozeninovou oslavu, která bude skoro taková, jako naše svatba. Pozveme spoustu přátel a budeme se radovat, že se máme.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články