Vydány aktualizace LibreOffice 24.2.2 a LibreOffice 7.6.6 Community

Ve stejný den byly vydány opravné aktualizace LibreOffice 24.2.2 a LibreOffice 7.6.6 Community, které přinášejí v úhrnu přes sto oprav.   

Nadace The Document Foundation oznámila společné vydání dvou „minor“ verzí LibreOffice Community – 24.2.2 a 7.6.6.

LibreOffice 7.6.6 Community je aktualizace starší řady LibreOffice, která je již důkladně otestovaná, proto přináší „jen“ 33 oprav. Tato řada je již důkladně otestována pro průmyslové nasazení, nicméně není k tomu primárně určena – větším firmám, úřadům a dalším institucím se doporučuje využít služeb certifikovaných partnerů LibreOffice, kteří zajišťují podporu 24/7. Z takto získaných prostředků je pokryt další vývoj LibreOffice, proto je podpora těchto partnerů důležitá. To se týká všech vydání LibreOffice, nejen 7.6.6.

LibreOffice 24.2.2 Community je aktualizace novější řady, která není otestovaná dostatečně jako řada 7.6. V této verzi tak najdeme téměř 80 oprav (jejich přehled zde a zde).

Obě verze lze stáhnout na stránce LibreOffice. Tam je též k dispozici i do češtiny přeložené příručky pro LibreOffice.

Přidat názor

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Petr Valach

Petr Valach

Redaktor & editor OpenOffice.cz a LinuxEXPRES.cz. Správce sociálních médií těchto redakcí. Člen nadace The Document Foundation. Ve svém volnu se věnuje popularizaci vědy a fotografování.

 
 
 
woo jaw demo hz