Zpěvačka Anna K. získala cenu Anděl za skladbu Údolí včel

Oblíbená zpěvačka Anna K. se stala vítězkou letošního ročníku hudebních Cen Anděl Coca-Cola 2023. Sošku získala za skladbu Údolí včel ze stejnojmenného alba, na kterém spolupracovala se svým partnerem, kytaristou Tomášem Varteckým.

“Je mi velkou ctí, že ke mně přilétl jeden krásný Anděl, mám z něj upřímnou radost! Spolu s Tomášem děláme hudbu srdcem a podle našeho vkusu a jsme moc šťastní za to, že se naše tvorba líbí a je úspěšná. Cesta k výsledku je někdy trnitá, takže takové ocenění je pro nás muzikanty důležité. Celé album Údolí včel je za mě takový třpytivý drahokam v moji diskografii,” raduje se Anna K., která už se moc těší, až to spolu se svými fanoušky oslaví na dvou velkolepých koncertech 25.4. v pražském Foru Karlín a 27.4. v brněnském Sonu.

Během těchto výjimečných večerů zpěvačka živě představí a také pokřtí album Údolí včel. Fanoušci se můžou těšit nejen na nové písničky z alba, ale i na unikátní divadelní scénu, kterou připravuje jeden z nejvyhledávanějších českých scénografů Marek Cpin. Anna K. také pečlivě vybírá na svoje vystoupení i kostým.  O to se postará renomovaný návrhář a stylista Lukáš Macháček, který pro zpěvačku vytvoří unikátní outfity speciálně pro tyto dva večery.

Mezi hosty nebude chybět ani dlouholetý kamarád a bývalý spolužák Anny K. Michal Suchánek. Míša mě za ta léta podporuje na všech velkých koncertech, moc se na něj těším. A těším se i na vás, mé milé fanoušky! Budou to krásné koncerty a scéna bude naprosto neuvěřitelná. Musíte to vidět, ale hlavně slyšet, těší se zpěvačka, která nedávno oslavila 30 let na hudební scéně.

Před velkolepými koncerty ve Foru Karlín a Sonu Anna K. odehraje i tři “večírky pro nedočkavé”. Tyto klubové koncerty budou takovým hudebním předkrmem a proběhnou 5.4. v Písku, 19.4. v Krnově a 20.4. v Chrudimi.

Mediálními partnery koncertů v pražském Foru Karlín a brněnském Sonu jsou Rádio Impuls a Deník.

DUBNOVÉ KONCERTY:

5.4. Písek, Divadlo Pod čarou – Večírek pro nedočkavé – VYPRODÁNO
19.4. Krnov, Kofola Music Club – Večírek pro nedočkavé
20.4. Chrudim, R Klub – Večírek pro nedočkavé – VYPRODÁNO
25.4. Praha, Forum Karlín – křest alba ÚDOLÍ VČEL
27.4. Brno, Sono – křest alba ÚDOLÍ VČEL

Vstupenky do pražského Fora Karlín jsou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticketmaster. Do brněnského Sona pak v síti GOOut.cz. K dispozici jsou místa na sezení i na stání. Na pražský koncert je možnost zakoupení VIP vstupenek. 

Vstupenky do klubů na Večírek pro nedočkavé seženou fanoušci v síti xticket.cz.

Foto: archiv Anny K.

You may also like...