Josef Sláma

Místopředseda Trikolory
  • Trikolora
  • Praha 3
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2024 10:43:32

Dusí nás regulace, byrokracie a drahota. Vraťme politice tvář a životu smysl

Dusí nás regulace, byrokracie a drahota. Vraťme politice tvář a životu smysl

Je fascinující ta neochota vůbec pochopit že buď vykročíme se statusu Quo, nebo jsme odsouzeni k ekonomickému paběrkování ale i k nepříjemné každodennosti .

Je fascinující ta neochota vůbec pochopit že buď vykročíme se statusu Quo nebo jsme odsouzeni k ekonomickému paběrkování ale i k nepříjemné každodennosti.                                                                                                                                               Dnes a denně slyším o stavu stavebnictví a bydlení, každý kdo žádá o stavební povolení na větší projekt Vám může vyprávět, děsné , neúnosné, dlouhé, složité, úmorné. S jistotou mohu říci že drahé bydlení je věcí byrokracie, regulace, buď stavební povolení urychlíme, nejlépe o polovinu nebo tu máme problém dál, takto je to třeba říkat všem. Stavební zákon v podobě v které bude schválen je nedostatečný a ve své podstatě je jen změnou kosmetickou.                                                                                                                                                                                           Energie nám zdražují především zelené nesmysly EU, co říci tímto směrem k veřejnosti? Nevolte kývače každé pitomosti kterou Brusel vyplodí, volte politiky s jasným názorem, kteří jsou připraveni zastávat především pozici České republiky, kterým jde o tuto zemi. Při pohledu na složenku si mnozí mohou z principu přiznat že svojí volbou či nevolbou nesou na stavu věcí svůj podíl. I na takové věci je třeba myslet, při rozhodování komu dát svůj hlas. Jsem rád že volební koalice SPD - Trikolora tuto možnost voličům dává.                                                                                                                                                     Diskuse s voliči jsou důležitou součástí politické práce, je tu jeden nešvar , bohužel lidé politikům nevěří. Budiž  nám největším mementem premiér Fiala  , největší lhář české politiky. Čeká nás obrovský úkol, vrátit politice tvář a životu smysl. Bez podpory veřejnosti to nepůjde, chcete nějaký bruselský protektorát, nebo suverénní stát ? Chcete další enormní zadlužení státu, nebo odpovědný přístup k financím ? Chcete se topit v byrokracii, razítkování, přikazování a regulaci, či chcete stát kde si zákonů a práva vážíte, který je štíhlý, férový a přívětivý. O těchto věcech, pohledech, koncepcích a především vidění světa se vede střet, chceme se mi skoro zvolat na barikády, tato země v srdci Evropy za to stojí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama