Tomicová se s těžkou situací snaží bojovat. Rozhodně se doma sama neutápí ve smutku. Důkazem toho je i nedávný výlet s kamarádem a kolegou ze seriálu ZOO.

Jednašedesátiletá Tomicová platila vždy za neuvěřitelně pozitivní osobu. Smích a humor k ní zkrátka patřily. Vše se změnilo v době, kdy se na povrch dostala nevěra jejího manžela Ondřeje Malého. Ten si s herečkou Kristýnou Kociánovou udělal dokonce i dítě.

Útěk z Prahy

Jak to tak vypadá, Tomicová o společnost nouzi nemá. Před Velkým pátkem zmizela z Prahy v doprovodu kolegy. „Přijel pro ni ten fešák, co s ní hraje v ZOO,“ prozradil Blesku jeden ze sousedů.

Jednalo se o Roberta Noska. Herec bydlí ve Dvoře Králové nad Labem, právě tam se oblíbený seriál z části natáčí.

Po jeho příjezdu mu herečka hodila klíče z okna. Nosek jí šel nahoru pro zavazadla. Společně pak odjeli jeho vozem. Pavla si ještě poslední chvilky před odjezdem užívala cigaretku. Párkrát se dokonce i usmála.

Robert Nosek není jediný, kdo jí v těžkých chvílích pomáhá. „Taky za paní Tomicovou chodí dcera,“ prozradil další soused. Kromě dcery Anežky, jejímž otcem je Ondřej Malý, má herečka ještě syna Adama z prvního manželství.

Rána z čistého nebe

Malý a Tomicová spolu tvořili pár dlouhých devatenáct let. Konec vztahu se na Tomicové podepsal po všech stránkách. Pavla shodila neuvěřitelných pětatřicet kilogramů. Populární herečka je oficiálně stále single. Malý a Kociánová si užívají společného potomka Jakuba.

Pro Tomicovou to byla o to větší rána i kvůli tomu, že se s novou partnerkou Malého znala velmi dobře. Všichni tři spolu hráli v Klicperově divadle v Hradci Králové.

Podivná pauza

Nečekaný odchod ze seriálu ZOO iniciovala samotná herečka. „Na vlastní žádost a ze zdravotních důvodů požádala Pavla Tomicová tvůrce, aby ji na nějaký čas uvolnili ze seriálu. Po vzájemné dohodě s televizí Prima a autory byla její dějová linka upozaděna,“ prozradil pro Extra.cz PR koordinátor seriálu Josef Ducký.

„Ve všem bylo Pavle Tomicové vyhověno. Zdraví je na prvním místě a budeme se těšit, až se zase v budoucnu budeme potkávat na natáčení. Víc se k odchodu Pavly Tomicové nebudeme vyjadřovat, jelikož se jedná o její soukromé rozhodnutí,“ dodal.

Tomicová zároveň zmizela i z divadelních prken. Klicperovo divadlo zrušilo všechna její dubnová představení.

Pauza to ovšem není první. Kvůli manželské krizi se Tomicová odmlčela z natáčení už dvakrát. Poprvé krátce poté, co ji Malý opustil. Druhá byla minulý rok v březnu. Tato poslední pauza může být pro Tomicovou zásadní problém. Seriál ZOO se blíží ke konci natáčení. Svou nepřítomností tak udělala především scenáristům čáru přes rozpočet.

Související články