Středa , 08. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

Brenda z Beverly Hills konec snů: Před smrtí se vzdává svého velkého plánu

Shannen Doherty, ikonická Brenda z Beverly Hills 90210, neúnavně čelí svému boji s rakovinou prsu ve čtvrtém stadiu. S neotřesitelnou odvahou a láskou v srdci sdílí své myšlenky a plány na to, jak ulehčit budoucí ztrátu pro svou rodinu, zejména pro svou milovanou maminku.
Brenda
Shannen Doherty se připravuje na smrt a rozprodává majetek

03. 04. 2024

03. 04. 2024

Poselství má Brenda z Beverly Hills

Shannen Doherty, známá především jako Brenda z kultovního seriálu Beverly Hills 90210, se opět otevřeně podělila o svůj osobní boj s rakovinou prsu, který vede už od roku 2015. V 52 letech, když se její stav zhoršil do čtvrtého stadia a nemoc začala postihovat i další části jejího těla, včetně mozku a kostí, neztrácí herečka naději ani odvahu.

Péče a přemýšlení o blízkých

Ve svém podcastu “Pojďme být upřímní” Doherty hovoří o citlivých tématech s otevřeností, která vzbuzuje obdiv. Nedávno promluvila o svém přání usnadnit své mamince období po svém odchodu. Uvědomuje si, že pro matku bude její předčasný odchod nesmírně bolestivý zážitek, a snaží se jí tuto situaci co nejvíce ulehčit.

Připomeňte si ikonickou znělkou seriálu Beverly Hills 90210. Brenda byla krásná

Rozloučení se snem

Doherty také sdílí své pocity ohledně rozhodnutí prodat nemovitost v Tennessee, kde si chtěla splnit svůj sen – zřídit útočiště pro opuštěné koně. Přiznává, že se při balení svých věcí neubránila slzám, zatížená pocitem, že se vzdává nejen svého snu, ale možná i života. Přesto toto těžké rozhodnutí nakonec považuje za správné a plánuje využít peníze z prodeje k tomu, aby si s maminkou užila nějaký krásný společný čas.

Odkaz odhodlání

Diagnóza rakoviny prsu přišla do života seriálové Brendy v roce 2015 a po dvou letech následovalo období remise. V roce 2019 se však nemoc vrátila v nejtěžší formě. Přestože se hereččin boj s rakovinou jeví jako nekonečný zápas, její odvaha, otevřenost a přemýšlení nad blízkými ukazuje na její nezlomný duch a hlubokou lásku. Shannen Doherty je příkladem síly, která vyzývá každého, kdo se setkává s obdobnými životními výzvami, aby čelil obtížím s hlavou vztyčenou a srdcem otevřeným.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Denisa Cziglová prohrála svůj boj s rakovinou

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dnes si rozhodně dejte pozor na svůj jídelníček. Vyplatí se vám to. Co dalšího radí naše astroložka Naďa pro prondělí 10. září?
Je naprosto přirozené, že jste před první zkušeností s letadlem vystrašení. Nicméně všechno je ve vaší hlavě, proto je čistě na vás, jak svůj první let zvládnete. Existují způsoby, jak si pomoci, abyste nebyli před prvním letem až tak vyplašení, jak se momentálně cítíte a mohli se těšit na svou zahraniční dovolenou.
Období prázdnin a letních dovolených je už definitivně za námi. Přestože meteorologové slibují poměrně slušný podzim, sychravé dny spolu s deštivým počasím už nedočkavě klepou na dveře. Pokud vám zbývá ještě pár dnů dovolené nebo prostě máte chuť vyrazit někam na teplem, rozhodně se vám budou hodit naše tipy na hřejivou podzimní dovolenou.
Chtěla jsem vždycky dělat všechno správně, ale nedařilo se mi. Někdy jsem měla pocit, že jsem jeden velký omyl, že můj život je jeden velký omyl, a dnes si to myslí i moje rodina. Nevím, jestli jsem skutečně tak špatná, špatná máma, špatná manželka i dcera, ale rodina se mnou už nějaký čas vůbec nekomunikuje, a to mě trápí. Nejhorší ve svém životě snad už mám za sebou, ale i tak propadám beznaději.
Většina dívek nebo dam, které chtějí mít krásné gelové nety obvykle automaticky zamíří k odborníkovi. Jenže salony krásy jsou mnohde zavřeny, a tak si každá z nás hledá cestu, jak se starat o svůj zevnějšek co nejlépe. Gelové nehty však mohou být problém. Ne každý si je totiž ohledně gelových nehtů jistý v kramflecích. Jak si je doma udělat? Jak nanášet gelový lak doma vám poradíme krok za krokem.
Mnoho žen vyššího věku se nemůže dočkat důchodu, ale je to vždycky výhra? Záleží na tom, kolik máte naspořeno. Zda jste využila penzijního spoření, nebo jste si spořila sama či s partnerem jiným způsobem. Protože jen z důchodu se v naší republice moc užívat nedá.
Fóbie - psychická porucha, která jde ruku v ruce s úzkostmi. Definovat ji lze jako chorobný strach vůči lidem, věcem, objektům nebo vůči konkrétním situacím. Mnohdy nejsou vysvětlitelné, mnohdy si je neseme už z dětství nebo z tohoto období života vychází. Pro mnohé jsou však denním chlebem. Trpí jimi také ženy.
Léto je bohužel u konce. Spolu s tím přišel ten správný čas naladit se na podzimní atmosféru a sladit s ní také barvy v šatníku. Rok co rok módní návrháři přicházejí s novými trendy a ani letos tomu nebude jinak. Na co se v případě podzimní módy můžete těšit?
Zimní móda má svá specifika. Když venku sněží a teploty jsou na bodu mrazu, je třeba se podle toho oblékat. Vzít si péřovku, na nohy plátěnky a na hlavu nic, vypadá stejně, jako když si v létě obujete k plavkám sněhule. Zkuste experimentovat. Určitě najdete, co vám bude nejen slušet, ale hlavně vás zahřeje.
Podzim je tady. Cítíme to nejen ve vzduchu, ale také to vidíme - listy stromů se začínají zbarvovat a okenní parapety opouští letní rostliny, které je třeba zazimovat. Jelikož jsou nyní okenní parapety prázdné, je načase je něčím oživit. Pojďme si zmínit několik rostlin, které vydrží i chladné podzimní dny.  
V Mexiku mají na propagaci svého mléka Alpura osvědčený recept, a tak není pro místní nic neobvyklého, když mezi regály rozjede svojí show tancující kráva. Před obchodem na ulici nebo uvnitř prodejny předvádí svoje kreace a baví nebo udivuje všechny, kteří se ocitnou v dosahu.
I přes to, že nás občas potrápí nepříjemné deště, léto je stále v plném proudu a sním jsou stále ještě otevřené dveře pro výlet na kole. Je však potřeba mít na mysli, že pokud berete cyklistiku alespoň trochu vážně, existuje řada doplňků, které vám zážitek z jízdy značně vylepší! Pojďme se společně podívat, čím vším můžete podpořit svůj dokonalý cyklo výlet ať už sám, s přáteli, či rodinou. 

Výběr článků

Pokrok medicíny je neskutečný a těžko bychom si kdysi mohli představit, že i z malých prsou se dají vykouzlit vysněné trojky, a to vše pomocí silikonových implantátů. Ovšem věděli jste, že zvětšit prsa se dají i pomocí vlastního tuku, který většině z nás přebývá na jistých partiích? To zní jako výhra po všech stránkách!
Od pradávna je člověk zvyklý žít ve společenství. Pokud z něj odešel, tak většinou jen z donucení. Dnes naopak mnoho lidí tvrdí, že je jim dobře samotným. Singl jsou prostě v módě. Ale co když onemocníte, potřebujete hlídat děti nebo potřebují pomoc starší rodiče? Přejíždět nebo bydlet společně? Je lepší, když žije více generací pohromadě, nebo každá zvlášť?
Naše životní podmínky jsou velice dobré, ovšem ani tato skutečnost nám nezaručuje pevné zdraví. O své zdraví se musí každý starat sám. Je však pravdou, že někdy jen čirou náhodou člověka postihne choroba, o které lze říct, že je snad za trest, a se kterou svět ještě neumí vypořádat. Kupodivu se takových onemocnění nachází mezi námi celá řada, za vypíchnutí stojí například rakovina, nad kterou svět boj ještě nevyhrál.

Nepřehlédněte

Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!
Pod pojmem detox si nepředstavujte plán na zhubnutí. Mělo by jít spíš o odlehčení po období, kdy jste hřešily a pochutnávaly si na potravinách, které nejsou pro tělo ideální. Čekat na jaro nemusíte. Detox můžete spustit kdykoli. Jen je potřeba přizpůsobit výběr potravin ročnímu období.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek