Columbia otevřela svoji značkovou vlajkovou prodejnu

3.4.2024 16:00   |   Komerční články
Columbia Sportswear, přední světová značka sportovního a outdoorového oblečení, otevřela v pražském obchodním centru Palladium ve spolupráci se společností Prorok Sport svoji vlajkovou prodejnu,

Nova prodejna

Prodejna se nachází v patře -1 a na prodejní ploše 110 m 2 nabízí široký sortiment špičkovéh. outdoorového oblečení a bot značky Columbia pro všechny outdoorové nadšence.

Vyškolená obsluha zákazníkům ochotně poradí s výběrem a představí jednotlivé technologie a funkce, kterými oblečení a obuv Columbia vyniká.

V nové prodejně naleznete aktuální kolekci pro jaro – léto 2024 včetně technologických novinek.

Tou je např. kolekce „speed hiking“ obuvi Columbia KONOS, která je vybavena novou revoluční technologickou platformou OMNI-MAX kombinující jedinečnou trakci, stabilitu a tlumení pro nepřetržitý komfort chodidla a návrat energie při každém kroku.

Značka Columbia v této nové prodejně nabízí ideální vybavení pro pobyt nebo dovolenou v přírodě, v horách nebo na vodě, díky kterému vaše sportovní i odpočinkové aktivity zůstanou pohodovým zážitkem i navzdory náladám počasí.

Nový obchod Columbia je po prodejně v OC Letňany v pořadí druhou značkovou prodejnou Columbia v Praze.

Je otevřená denně od 9 do 21 hod. Další prodejny Columbia naleznete v Brně a Olomouci.

Všechny značkové prodejny Columbia provozuje v České republice společnost Prorok Sport s.r.o., která na poli prodeje sportovního vybavení působí již 30 let.

Společnost provozuje i oblíbený e- shop sportovna.cz.

r

 



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci