Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

img

jukki.cz

Kojicí polštář i polštář na spaní od JUKKI 

Kojicí polštář se osvědčil mnohým maminkám. Kojicí a těhotenské polštáře jsou skvělým pomocníkem v době, kdy je se stále se zvětšujícím břichem složitější najít si vhodnou polohu na klidný spánek. Těhotné ženy, je právě těhotenský polštář vyzkoušely, na něho nedají dopustit. Během těhotenství tak pomohou k pohodovému spánku, po porodu zase polštář ve tvaru C využijete ke kojení miminka. Polštář je měkký, pohodlný a nebude nikde tlačit vás ani děťátko. Kojicí a těhotenský polštář se může stát i skvělým pomocníkem i jako podpěra pro miminko. Může v něm odpočívat nebo ho podpírat při prvních příkrmech. Polštář na kojení a těhotenský polštář si zkrátka najde různá využití a investice do něj určitě nebudete litovat. Láká vás mít také jeden? Věřte, že jakmile ho vyzkoušíte, už jej nedáte z ruky. Těhotenský a kojicí polštář je totiž oblíbenou součástí těhotenské výbavy a také praktickým pomocníkem během kojení. Stejně, jako je kvalitní klasický polštář zárukou spokojeného spánku, v případě toho těhotenského to neplatí o nic méně. Trápí-li vás zhoršené spaní během těhotenství nebo po porodu, dost možná bude právě tento polštář must-have kouskem i pro vás. A JUKKI vám ho nabízí! 

Co by měl splňovat těhotenský polštář a jaký od JUKKI koupit? 

Těhotenské a kojící polštáře můžete nakupovat zvlášť, nebo jeden využít na vícero způsobů. V Jukki seženete jak kojicí polštáře a povlaky na kojicí polštáře, tak těhotenské polštáře "V". Zatímco ten těhotenský je větší a delší, kojicí polštář dosahuje menších rozměrů. Tvarově zůstávají oba podobné. Zvolit můžete i polštář Bumerang, jež je příjemnou univerzální variantou ? jeho tvar je někde mezi písmenem C a V ? zkrátka kopíruje všemu známý bumerang. Je tak jen na vás, zda investujete do více druhů, či si vystačíte z jedním z nich. Ani v jednom případě nezvolíte špatně. Polštář určený ke kojení a těhotenský polštář jsou bezesporu takovou součástí výbavičky, která se neztratí. Přemýšlíte-li nad tím, čím se v těhotenství udělat radost, nebo co darovat nadcházejícím rodičům v očekávání svého miminka, vsaďte právě na těhotenský polštář ? přesně ten si totiž dost možná těhotné i čerstvé maminky přejí. Ženy v těhotenství někdy trápí zhoršené usínání i špatná kvalita spánku. Ty, které vyzkoušely spát právě s praktickým polštářem, už bez něho více usínat nechtějí. Víte, že přesně tohle je ten pomocník, který u vás doma chybí? Prozkoumejte nabídku na Jukki, kde si můžete vybrat z množství polštářů pro maminky i těhotné ženy. 

Produkty máme skladem, proto mohou být již brzy u vás a dělat vám mnoho radosti. Vyberte si design podle zbytku vaší výbavičky, nebo sáhněte po klasice, jakou je třeba bílá barva ? ta, která se zkrátka nikdy neomrzí. Tyto polštáře se právem těší oblibě ? dopřejí vám totiž tolik potřebného pohodlí, kolik si během těhotenství i kojení budete přát. Pro miminko i maminku, pro pohodlně spaní i kojení ? na těhotenské polštáře se můžete spolehnout za jakýchkoliv okolností. Kojení i odpočinek s miminkem nebo v těhotenství si můžete naplno užít právě díky některému z kousků vyrobenému na míru pro maminky! Vyzkoušejte, kolik pohodlí dodá vám. Těhotenské polštáře jsou zkrátka kouskem, bez kterých si dost možná spousta žen v těhotenství už nedokáže představit relax. Na JUKKI ale v kategorii zboží pro maminky najdete i kojicí a těhotenské oblečení nebo kojicí podprsenky. Vsaďte na tento oblíbený a rodiči i jejich dětmi ověřený obchod i vy. 

Proč nakupovat na JUKKI? 

JUKKI, polská firma zabývající se výrobou i prodejem vlastních produktů péče o děti již od narození, se těší stále větší oblibě. Ať už pro bohatý výběr, nebo pro kvalitu svých výrobků. V sortimentu tohoto obchodu najdete také produkty určené k péči o maminky v průběhu těhotenství i po porodu. 

V obchodě JUKKI najdete zboží rozdělené do několika kategorií. Nakoupit na JUKKI můžete oblečení pro miminka, dětské povlečení, hračky i vybavení do dětského pokoje. Maminky zase potěší nabídka nezbytností, jakými je bezesporu je třeba těhotenský nebo kojící polštář či potřeby do porodnice a na první dny po porodu. 

Skvělá cena a dokonalá kvalita? Obojí je možní mít! Díky JUKKI. 

JUKKI! Fandíme skvělým rodičům. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.