Neoveris: Skutečně jde o prevenci křečových žil, nebo je to podvod?

Rádi bychom se dožili toho, že to jednoho dne nejrůznější vykukové zabalí a nechají zoufalé lidi, kteří se snaží aktivně řešit své zdravotní problémy, na pokoji. To se ale bohužel nejspíš v dohledné době nestane. A nasvědčuje tomu i nabídka “zázračného” přípravku Neoveris, který tvrdí, že se postará o prevenci křečových žil.

S křečovými žilami v současné době bojuje mnoho lidí. I když se ve většině případů považují spíš za estetický problém, protože jsou vidět v kraťasech, šatech a sukních, ve skutečnosti představují i nemalé zdravotní riziko.

Z toho důvodu by se měl každý, kdo je na sobě jednoho dne objeví (a že ta pravděpodobnost není vůbec malá), svěřit do péče odborníků, kteří budou jejich stav monitorovat. Také mohou navrhnout další metody, které mohou zpomalit jejich další rozvoj. Operativně se pak také dají úspěšně odstranit. Operace je totiž jediný skutečně spolehlivý způsob, jak se dá z tohoto problému vyléčit.

Jenže, podvodníkům a nejrůznějším vykukům rozhodně nejde o vaše dobro. Proto se vás budou snažit přesvědčit o tom, že jedinou prevencí a léčbou křečových žil, kterou opravdu potřebujete, je nějaký zázračný produkt, který vás ještě jako bonus dokáže udělat o dvacet let mladší. (Berte s mírnou nadsázkou.)

Pojďme se tedy společně podívat na to, proč se raději vyhnout přípravku, kterému se říká Neoveris, a který se dá sehnat na česky psaných stránkách.

Neoveris není lék

Aby mohl nějaký výrobek splňovat definici léku, musí být otestován a řádně registrován. Přísná pravidla také existují u doplňků stravy. Mezi těmito produkty je pak také potřeba dělat významné rozdíly. (Například o doplňku stravy se nesmí říkat, že dokáže někoho z něčeho vyléčit, protože to z podstaty věci nesvede.)

No, provozovateli oficiálních stránek je nějaká legislativa nejspíš úplně jedno, protože se nezdráhá napsat, že Neoveris je inovativní lék pro léčbu a prevenci křečových žil.

neoveris recenze

Mezi jeho údajné benefity má patřit třeba:

  • Obnova krevního oběhu
  • Posílení cévních stěn
  • Čištění stěn cév
  • Odstranění bolesti nohou a jejich tíhy

Na základě těchto tvrzení bychom si rádi prohlédli, co se nachází uvnitř. Je ale otázkou, zda se nám někde v hloubi tohoto webu podaří najít něco tak malicherného, jako je třeba složení. (Musíme konstatovat, že se nám to povedlo. A pokud bychom tomu měli věřit, pak složení z našeho pohledu vypadá poměrně úsměvně.)

Jaké má mít složení?

Nepřehlédněte:  Keramin na nohy [recenze]: Na co si dát před nákupem pozor?

Ve složení Neoveris má být koňský kaštan. Budiž, ten se poměrně běžně přidává do přípravků na pohybový aparát. V některých přípravcích, které jsou dostupné v lékárně, se pak může nacházet i troxerutin. Co se nám ale vůbec nezdá je extrakt z heřmánku ani extrakt z pomněnky.

Standardně se v gelech na těžké nohy používá například:

  • Jalovec
  • Rozmarýn
  • Vilín
  • Červené listy vinné révy

A mnoho dalších. (Schválně jsme se na to šli podívat do složení známých a schválených krémů a gelů na těžké nohy.)

Co dalšího na tom nesedí

co dalšího na tom nesedí

Jako již tradičně jsme se i v případě Neoveris setkali s údajným expertem, kterého jsme si projeli Google Lens. Podle toho totiž můžete snadno zjistit, na kterých dalších místech se obrázek ještě nachází. Také jsme do vyhledávače zadali jméno údajného lékaře, které se nám (nepřekvapivě) nepodařilo nikde dohledat a potvrdit. S největší pravděpodobností jde tedy jen o další imaginární autoritu.

Dále se nám nikde nepodařilo najít žádné obchodní podmínky, kde bychom si mohli překontrolovat povinně uváděné informace. A o nic lepší to není ani s kontaktem, protože kromě kontaktního formuláře vidíme pouze pofidérně vyznívající e-mail.

neoveris kontakt

Jako ze špatného kriminálního filmu se nám jeví i způsob, jakým si může člověk Neoveris objednat. Máte nechat na sebe na webu kontakt a pak se vám někdo telefonicky ozve s dalšími detaily pro dokončení nákupu. To je hodně podezřelé, nemyslíte?

Pokud bychom to tedy měli shrnout, Neoveris se snažte ve svém životě vyhnout.

Chcete konečně zhubnout?

✔️ Ověřené keto diety pro rok 2024    ✔️ Srovnání účinnosti, ceny a výběru jídel    ✔️ Zkušenosti a recenze zákazníků

Srovnání keto diet

Odbornou kontrolu článku provedla MUDr. Zdeňka Fantová.

Napsat komentář