Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokerová hráčka a influencerka Barbora Mlejnková promluvila o rozchodu s modelkou Veronikou Biasiol. „Myslela jsem si, že je náš vztah zalitý sluncem. To bude spíš na Verče, aby řekla, co se stalo,“ řekla Super.cz Mlejnková.

Spekuluje se o tom, že v životě Biasiol je někdo třetí, a dokonce má jít o muže, konkrétně o modela Adama Sedra, kterého mohou znát diváci z Love Islandu. „Jediné, co můžu říct, je, že lidi se nemění,“ překvapila Mlejnková.

Lesbický pár má za sebou už jednu velkou krizi, kdy udržovala Veronika poměr s jinou ženou. Nakonec si k sobě s Bárou ale zase našly cestu.

„Nechci přilévat olej do ohně, říkat nějaké věci. Je to čerstvé, já jsem z toho sama ještě upřímně v šoku. Nechci, aby se strhla na Verču smršť. Bude to po svém muset vysvětlit. Nebudu dělat Verče ale alibi, mezi námi je konec, vysvětlení bude na její straně,“ uzavřela Mlejnková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám