Krampol a prášky na erekci: Mladá kost v posteli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Krampol a prášky na erekci: Mladá kost v posteli

Jiří skončil v posteli.
Jiří skončil v posteli. (Elen Yermachenko)

V posledních měsících zápasí se zdravotními problémy. Naštěstí ještě stihl Jiří Krampol (85) před dvěma lety odehrát roli v romantické komedii režisérky Evy Toulové (34) Láska na zakázku.

„Představoval jsem víceméně sám sebe a Eva pořád chtěla, abych byl v trenkách,“ prozradil Krampol. Herec tehdy, před kamerou spoře oděný, dokonce bral prášky na erekci a mohl si vychutnat i postelovou scénu s o třicet let mladší herečkou. Nyní Eva Toulová přiznala, že svlékla všechny. Nejdřív hereckou ikonu, pak jeho kolegu, »českého Belmonda« Martina Krause (41), a nakonec i sama sebe.

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

„Zabalená v prostěradle jsem nejen hrála, ale také režírovala,“ svěřila režisérka a zároveň scenáristka Lásky na zakázku a vzápětí přidala moudré varování. „Dávej pozor, co si přeješ, mohlo by se ti to splnit...“ Ve snímku, kde režírovala i sama sebe, se totiž hlavním hrdinům ze snů postupně stanou noční můry. V romantické komedii, která půjde do kin začátkem června, se vedle Krampola objeví také Igor Bareš (57) a Václav Vydra (68).



Přečtěte si
Jana Nováková
5. 4. 2024 • 11:52

Mladá kost v posteli !!Cha,cha,cha!!! Chtěla bych být moucha na zácloně a pozorovat ty orgi­e.Tr­apnej­,sta­rej důchodce kterej nepochopil,že už skončil.

safinka59
4. 4. 2024 • 17:06

Toho Krampola by měli konečně někam zavřít ! Veřejně lidem přes obrazovku nadává, uráží... všichni jsou pitomci, všichni si vymýšlí, uráží ho a on je pouze normálně nemocný starý muž...
Na druhou stranu je to právě on, který prodává každý prd bulváru, ať už má hadičku v nose, berle, nebo mladou přítelkyni, která je zadaná...🤣 Každý kdo lže, musí si hlavně pamatovat.
Opravdu ubožák od jeho Haničky 🥃🍹🍻po jeho senilní komentáře.

Uživatel_5814161
4. 4. 2024 • 15:50

To bude zase hrozná opičárna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.