Kettlebell k pevnější a štíhlejší postavě

Cvičení s kettlebell patří mezi dobrou volbu tréninku jak pro muže, tak ženy. Jedná se o účinné posílení svalů, rychlosti, kondice, pružnosti a také ztráty tělesného tuku. Trénink spočívá v tom, že cviky působí zároveň hned na více svalových skupin. Jen je důležité dobře skombinovat dýchání a pohyby. Rovněž vybalancovat schopnost ovládat zátěž a rovnováhu. Žádné jiné nářadí to nezvládá v takové míře. Kettlebell nahrazuje celý zástup činek, posilovacího nářadí, strojů a také aerobní cvičení.

Dynamické cviky jsou velmi účinné na zádové svaly, hlavně na spodní část. Pomáhá zesilovat šlachy a vazy. Ať už je to skok, úder, kop, švih – vše vychází z bederní části. Kettlebell dokáže udělat vaše záda odolnějšími a pevnějšími. Unikátní cviky je posilňují ze všech možných úhlů. Museli byste posilovat, cvičit jógu, gymnastiku a další různá zaměření, abyste se alespoň trochu přiblížili výhodám, které poskytuje cvičení s kettlebell činkami. Cvičení je výborné i ohledně některých rehabilitačních cviků.

Jak hubnout s kettlebell

Silný hubnoucí účinek spočívá především v energeticky náročných cvicích, které urychlují metabolismus, a tím nastává spalování přebytečného tuku. Cvičení s kettlebell vám pomůže tak, jako málokterý jiný trénink. Jednak hubnete aerobní formou spalováním kalorií a ještě si budujete svalovou hmotu.

  • Zpevní střed těla
  • Buduje svalovou hmotu
  • Nejuniverzálnější cvičební pomůcka
  • Buduje vytrvalost

Fotografie publikována se svolením Ambro Photography/FreeDigitalPhotos.net

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.