Volba prezidenta na Slovensku bude napínavější než sportovní přenos

Pro finále slovenského prezidentského souboje připravila CNN Prima NEWS speciální volební vysílání. Pětičlenný tým moderátorů bude stejný jako u 1. kola. Redakci NašeTéma o tom informoval Matěj Štýs za TV Prima.

Reklama

Kariérní diplomat Ivan Korčok a aktuální předseda slovenského parlamentu Peter Pellegrini se utkají o post slovenského prezidenta a také o směřování našeho východního souseda.

CNN Prima NEWS: Volba prezidenta na Slovensku

Video: CNN Prima NEWS

Čeští diváci to budou opět moci sledovat živě během volební noci na CNN Prima NEWS. „Pětice moderátorů ve složení Terezie Tománková, Libor Bouček, Petr Suchoň, Petr Převrátil a Barbora Zlatohlávková zprostředkuje průběžné výsledky, rozhovory i detailní analýzy výsledků, včetně reakcí politiků. Hned v první části večera speciál nabídne velkou politickou diskusi,“ sdělil Matěj Štýs.

Může to být napínavější než řada sportovních přenosů, protože souboj obou kandidátů je zatím velmi vyrovnaný.

CNN Prima NEWS znovu nabídne rozsáhlé volební vysílání, které bude podobně jako u 1. kola probíhat v průběhu celé noci. Součástí budou živé vstupy z volebních štábů, průběžné výsledky, datové analýzy ve spolupráci s Ústavem empirických studií STEM i komentáře expertů z volebního studia.

„V první části večera povede Terezie Tománková velkou politickou diskusi zástupců české vládní koalice i opozice. Pozvání přijali Markéta Pekarová Adamová (TOP 09), Marcel Kolaja (Piráti), Karel Havlíček (ANO) a Petr Mach (SPD),“ doplnil Štýs.

V nočním volebním studiu vyzpovídají moderátoři Terezie Tománková a Libor Bouček řadu komentátorů, bývalých politiků i expertů s vazbami na Slovensko.

Petr Suchoň tradičně zanalyzuje důležitá data s pomocí interaktivní obrazovky Magic Wall, Petr Převrátil rozebere vývoj aktuálních výsledků a Barbora Zlatohlávková nabídne pohled na to nejzajímavější ze sociálních sítí.

Přímo na Slovensku pak bude mít CNN Prima NEWS hned čtyři štáby s reportéry Patrikem Kaizrem, Janem Sochou, Danielou Habešovou a Andreou Teissigovou.

„Speciální vysílání s komentáři českých a slovenských expertů i politiků začíná v sobotu 6. dubna ve 20.00 na CNN Prima NEWS a pokračuje celou noc až do sečtení všech hlasů,“ dodal Matěj Štýs.

Autor: Mirka Nová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama