Vztah Bradleyho Coopera a Gigi Hadid v ohrožení: Na vině je workoholismus a vliv jeho matky

Poměrně čerstvý hvězdný pár Gigi Hadid a Bradley Cooper už zaznamenal první problémy. Způsobuje je především hercova snaha se kariérně prosadit za každou cenu a neustálá přítomnost jeho matky. „Její zasahování způsobuje napětí v jejich románku,“ uvedl zasvěcený zdroj pro web National Enquirer.

Reklama

Bradley Cooper za svých 49 let prošel mnoha těžkými obdobími. Ovládaly ho deprese z neúspěchu v oblasti pracovní i milostné, podléhal alkoholu i drogám. Na rozdíl od jiných se však dokázal zavčas vzchopit a vydal se cestou abstinence a přenastavení mysli i životního stylu.

Přestože svou hereckou budoucnost před lety viděl černě, podařilo se mu prorazit a dnes ho vídáme v mnoha snímcích. Navzdory zdánlivému úspěchu však sám do jisté míry stále nevěří, že jej opravdu dosáhl. Podle zdrojů trpí přehnanou snahou o uznání na poli udělování cen, proto se práci oddává víc, než mu čas umožňuje. Své posedlosti dává přednost i na úkor osobních vztahů.

„Bradley je ten nejnešťastnější člověk v Hollywoodu,“ řekl zasvěcený zdroj webu National Enquirer. „Umí natočit pobuřující filmy, jako je Zrodila se hvězda, Joker a Maestro, ale nepřevádí je na trofeje.“

Těžký workoholismus postupně začíná ohrožovat jeho šestiměsíční vztah s modelkou Gigi Hadid, která je o více než dvacet let mladší. „Poprvé spolu byli spatřeni v říjnu minulého roku na večeři v New Yorku,“ uvedl magazín People. Ačkoliv byla modelka nejdříve spojována s Leonardem DiCapriem, nakonec byl letos v lednu potvrzen její vztah s Cooperem. A přestože nemá dlouhého trvání, objevují se již první větší problémy.

Dvanáctinásobný kandidát na Oscara si údajně emocionálně sáhl na dno, když se mu ani s jedním snímkem nepodařilo získat cenu, po níž prahnul. Životopisný film Maestro o dirigentovi a skladateli Leonardu Bernsteinovi mu sice zajistil nominaci na nejlepší film, nejlepšího herce a nejlepší původní scénář, navzdory tomu mu však nevynesl jedinou sošku.

Pro Bradleyho Coopera to bylo velmi frustrující, neboť na projektu strávil celých šest let. Režíroval ho, koprodukoval a hrál v něm hlavní roli, přesto jej kritika odsoudila za použití umělého nosu, kterým chtěl napodobit legendárního hudebníka. „Lidé se mu na sociálních sítích otevřeně posmívali,“ svěřil se zdroj Radar Online.

Cooperovy workoholické sklony nicméně nemusí být jediným problémem, který by mohl ohrožovat vztah s Gigi Hadid. Slabým článkem je jeho matka Glorie Campano, s níž má velmi blízký vztah. Ačkoliv modelka zpočátku oceňovala, jaké vazby mezi sebou mají, nyní potenciální tchýni považuje za přítěž, jelikož mezi nimi způsobuje napětí. Podle zdroje je na vině především její nepřetržitá přítomnost.

„Bradleyho vztah s Gigi čelí nepředvídatelné překážce s Glorií, která trvá na tom, že musí být neustále přítomná během jejich romantických výletů,“ řekl zdroj National Enquirer. „Dal jasně najevo, že jeho matka zaujímá v jeho životě zvláštní místo, nicméně její zasahování způsobuje napětí v jejich románku.“

Hřebíček do rakve Cooper rovněž přibil tím, že na Oscary nevyvedl svou přítelkyni, nýbrž matku. Podle některých informací se neúčastnit rozhodla sama Hadid, neboť chtěla trávit čas se svou šestiletou dcerou, jejímž otcem je Zayn Malik. „Gigi se nezúčastní Oscarů s Bradleym a bude doma se svou dcerou,“ podotkl zdroj pro Entertainment Tonight.

Autor: Pavla Krejčí.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama