Zde může být vaše reklama.

Potřebují zabrat 27. kolo: Fotbalisté SK Sigma jedou do Zlína

27. kolo: Fotbalisté SK Sigma jedou do Zlína

foto: Petr Pelíšek

05. 04. 2024 - 15:06

První dubnovou sobotu budou v akci fotbalisté SK Sigma Olomouc. Pořad 27. kola FORTUNA:LIGY je poslal k derby do Zlína. Hanákům se v poslední době moc nedaří a už potřebují zase zabodovat naplno. Výkop je v 15 hodin.

Nepovedený zápas s Pardubicemi jsme si vyhodnotili. Spokojení jsme nebyli. Dají se očekávat změny v sestavě. Rozhodně se budeme chtít v řadě parametrů výrazně zlepšit. Už od základních věcí k tomu musíme přistoupit zcela jinak. Výkon musí být velmi odlišný,“ řekl trenér SK Sigma Jiří Saňák. „Od Zlína očekáváme jednoznačně bojovný a organizovaný výkon. Trenér Červenka v tomto směru odvedl velký kus práce. Tým je hodně produktivní. Musíme si však dát v první řadě pozor především na svůj vlastní výkon,“ podotkl.

Po karetních trestech se do sestavy již můžou vrátit Jan Vodháněl, Lukáš Vraštil a Jakub Pokorný. Na marodce dál zůstávají Jan Navrátil a Antonín Růsek.

Hráče Zlína je útočník Filip Žák, odchovanec SK Sigma, který je ovšem v rekonvalescenci. A také záložník Pablo González, který na Hané působil tři sezóny.

Zápas FC Zlín versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 6. dubna v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Ladislav Szikszay, asistovat na pomezí mu budou Michal Volf a Jakub Hrabovský.

Jak nastoupí:
FC Zlín: Dostál - Holík, Cedidla, Černín, Bartošák - Nombil, Bužek - Reiter, Slončík, Fantiš - Schánělec. Trenér Bronislav Červenka.
SK Sigma Olomouc: Macík - Chvátal, Beneš, Novák, Sláma - Langer, Zorvan, Breite, Pospíšil, Fortelný - Juliš. Trenér Jiří Saňák.

Další články