Spolupráce

HIT roku 2024? Řecko dovolená All Inclusive

Plánujete svou další dovolenou v Řecku? Užijte si bezstarostný pobyt plný luxusu s nabídkou Řecko levně letecky All Inclusive. Naše nabídka zahrnuje vše, co potřebujete pro nezapomenutelnou dovolenou v Řecku. Od slunných pláží a historických památek po lahodnou místní kuchyni. Prozkoumejte krásy řeckých ostrovů.

Obliba All Inclusive v Řecku a dalších zemí roste

Možnost All Inclusive dovolených neustále roste. Aby také ne. Varianta All Inclusive Řecko a další nabízí vše, co potřebuje náročný turista i letní dobrodruh.

  • Pohodlí bez starostí – vše, co potřebujete, je zahrnuto v ceně, což vám umožňuje plně relaxovat a užívat si pobyt.
  • Ekonomická jistota – předem známé náklady na dovolenou eliminují nepředvídatelné výdaje.
  • Široká škála možností – All Inclusive nabízí bohatý výběr jídla, nápojů a aktivit, což umožňuje užít si dovolenou naplno.

Využijte Chorvatsko hotel All Inclusive a Řecko First Minute a těšte se na svou dovolenou.

Jedinečné zážitky v rámci Řecko First Minute

Řecko nabízí řadu krásných památek, na které budete hledět s obdivem a s láskou vzpomínat. Které to jsou?

  • Akropolis v Athénách – symbol antického Řecka. Akropolis je impozantní pevnost na skalnatém vrcholu v Athénách. Zahrnuje slavný Parthenon, Erechtheion a další antické stavby.
  • Starověká města Delfy – Delfy byly jedním z nejvýznamnějších náboženských a kulturních center starověkého Řecka. Nachází se zde chrám boha Apollóna, divadlo a řada dalších památek. Ideální pro dovolenou Řecko All Inclusive.
  • Palác Knossos na Krétě – je považován za největší minojský palác na Krétě a je spojen s řeckou mytologií, zejména s pověstmi o králi Minoovi a labyrintu s Minotaurem.
  • Meteora a její kláštery – Meteora je úžasná skalnatá oblast, kde byly postaveny kláštery na vrcholcích skal. Zapsány jsou na seznamu světového dědictví UNESCO.
  • Starověká Olympie – místo, kde se pořádaly první Olympijské hry v roce 776 př. n. l. Zahrnuje chrám Dia, stadion a další sportovní a náboženské budovy.
  • Mykénská pevnost – Mykény jsou jedním z nejdůležitějších archeologických nalezišť v Řecku. Jsou spojeny s Homérovými eposy a v jejich středu stojí monumentální Lion Gate a hrobka Agamemnona.

V nabídce CKVT najdete hotely a penziony, kempové domky, soukromé vily a studia a apartmány, ze kterých to budete mít k těm nejkrásnějším místům jen kousek.

Řecko First Minute nabízí jedinečné zážitky

Řecko a jeho ostrovy nabízí aktivní i odpočinkovou dovolenou. V posledních letech je kromě Řecka All Inclusive vyhledávanou nabídkou také dovolená na Kypru.

Vydejte se na dobrodružství na Kypr s CKVT a objevte krásy tohoto jedinečného ostrova. Spojuje pestrou historii, nádherné pláže a teplé středomořské klima, které vás okouzlí. Navštivte starověká města, jako je Kourion nebo Paphos, kde ožívá minulost skrze četné archeologické vykopávky. Čeká vás Kypr s All Inclusive programem, na který budete dlouho vzpomínat.

Užijte si jedinečnou kombinaci řecké a turecké kultury, která se odráží v architektuře, kulinářských tradicích a každodenním životě. Prozkoumejte křišťálově čisté vody Středozemního moře a relaxujte na malebných plážích, které lákají milovníky slunce z celého světa. Kypr vám nabídne širokou škálu aktivit, ať už dáváte přednost potápění, golfu nebo horské turistice. Zajímá vás víc? Podívejte se do katalogu zájezdů.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button