|

Pavel Krejčí – Přichází velký odstřel stáda! Scénář světové stínové vlády se ale doufejme nenaplní.


Zakladatel české verze Infowars a dlouholetý aktivní občan Pavel Krejčí dorazil na rozhovor nejen o globálních záležitostech, které dává roky do souvislostí, ale také jsme společně probrali kroky, které můžeme proti NWO udělat my lidé, protože snaha globální odstřel lidského stáda skupinkou nikým nevolené černé šlechty tohoto světa stále pokračuje.

Jaké máme možnosti? Jak se vzepřít? Zbigniew Brzezinski, bývalý poradce pro národní bezpečnost Spojených států amerických a velký kamarád Henryho Kissingera jednou na tajném zasedání Bilderbergu prohlásil, že jediné čeho se bojí je, že se lidé probudí a dojde jim to dřív, než bude plán zrealizován.

Odkaz na dokument z rozhovoru je zde:


Podobné příspěvky

9 Komentářů

  1. Zdravím pánové,
    rád bych se zeptal kde je možné navštívit Občanské hnutí a zda je někdo vůbec svolný k tomu se odobně pobavit s prostým občanem jako jsem já??
    Poslouchám Vás v poslední době stále víc a víc a zdá se mi,že víte nebo jsem přesvědčen že vilte naprosto přesně co se děje.Rád bych nazýval věci pravými jmény a věřím že není potřeba vysokoškolského vzdělání jak vidíme v posledních 3-4ech letech je to spíš na obtíž.Stačila by mi hodina Vašeho času na probrání Vašeho příspěvku na který reaguji.Bez obalu natvrdo se o tom pobavit jestli mé názory jsou zvedtné nebo co si o tom myslíte Vy…..?
    Ps:Když se podíváte na sledovanost jednotlivých pořadů,není to aní 1% národa tudíž nevidím moc naděje že by se lidé probouzeli jak uvádíte.I o tom bych si rád promluvil.
    Ps2:Omlouvám se za skladbu,překlepy nebo pravopisné chyby,píšu v emocích po shlédnutí videa….
    Děkuji moc za jakoukoliv odezvu a přeju hezký den Randyš

    1. Dobrý večer Viléme,

      stránky Občanského hnutí najdete zde: http://www.obcanskehnuti.info

      Jistě, pobavit se můžeme o čemkoliv, v OH jsme všichni „prostí“ občané 🙂

      Určitě, pojďme se pobavit. Jsem otevřený jakýmkoliv tématům a pokud budu moci poskytnout nějakou radu, rád poradím, podiskutuji. Bez obalu, natvrdo, takové diskuse můžu. Nejlépe se domluvit na diskusi přes Telegram. Zkuste si přidat můj Telegramový kanál:

      t.me/diskusezaoponou

      Jsou pořady, které mají velkou sledovanost, některé menší, některé pořady nabírají sledovanost až s postupem času, u jiných vystřelí sledovanost a po týdnu nic.

      Překlepy a pravopisné chyby? Nejde o obchodní dopis nebo kupní smlouvu 🙂 s tím si nedělejte starosti. Já zase špatně vidím, takže překlepy jsou u mě bohužel také častý jev 🙂 🙂

      Já děkuji za zájem, vážím si toho.

      Přeji hezký večer!

      P.Krejčí

      1. Díky za odpověď,
        zítra se na to podívám a rád se pobavím na telegramu..
        Ještě se podívám na video a udělám pár poznámek o čem bych se rád pobavil…

        Myslím si že je dobré se pobavit s obyčejným občanem,který se na to dívá selským rozumem..

        A můžete být v klidu,už taky špatně vidím….😂

        Hezký večer R

        1. Dnes jsem na sportovnim soustredeni, vidim to spis na zitrek, ale platí, dáme rozhovor.

          1. Nemůžu najít na telegramu ten kanál…🙈
            Kdyby jste mi poslal nějaký fungující link možná…..
            A k těm vysokoškolákům,všichni se kterými jsem se bavil,tak přijímali NWO,GR i GD,vakcinaci jako perfektní věci,nehážu všechny do jedmoho pytle…..
            Užijte si sportovní den s dítky👌
            Zdravím R

    2. Jinak k té vysoké škole: blbci jsou všude. Hlupák je dle definice pouze člověk bez sebereflexe. A to může být jak učený člověk, tak nevzdělaný primitiv. Dokonce to funguje i naopak. Člověk rozumný nemusí oplývat tituly, nemusí umět ani psát, ale i mezi učenými je mnoho rozumných lidí. Svět není černobílý. Nezakládejme si na předsudcích a mylných domněnkách.

  2. Koukal jsem jestli má Občanské hnutí webovky a nabyl jsem dojmu že správnému názoru ležíte v žaludku, protože doména prý ještě není zadána.
    Máte nějaké stránky? Fb a spol nemám a mít nebudu.
    Díky Pavel

Komentáře jsou uzavřeny.