InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Meteor uzemnil Lokomotivu hned v úvodní minutě. Fotbalisté z Čekanic drží stále první příčku

Meteor Tábor porazil veselskou Lokomotivu 3:0. , Autor: Josef Janda

Meteor Tábor porazil veselskou Lokomotivu 3:0.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Fotbalisté Meteoru Tábor jdou neohroženě za svým cílem, kterým je letos postup do krajského přeboru. V sobotu 6. dubna se jim v Čekanicích postavila veselská Lokomotiva, které dali pocítit pozici lídra hned v 1. minutě. Dvougólový střelec Tomáš Dařena udeřil poprvé a dodal čekanickému celku potřebný klid. Zanedlouho však domácím úsměv z tváře zmizel, to když musel kvůli svalovému zranění střídat po deseti minutách na place Vojtěch Sedláček. Krásnou akci pak předvedl po půlhodině Jan Jirků, který si zkušeně počkal, a umístil míč přesně. Dvougólový poločasový náskok Meteoru navýšil po šesti minutách druhé půle střelou k tyči opět Dařena a nebylo pochyb, kdo získá všechny body – 3:0.

 

Lokomotiva se snažila o vstřelení gólu, ale její veškerá snaha končila na obranné hře Meteoru. Veselští se nemohli do vyložených šancí dostat a v Čekanicích vůbec neskórovali. V příštím kole čeká na Meteor v cestě za titulem pořádně těžký balvan. V sobotu 13. dubna nastoupí na hřišti Sokola Sezimovo Ústí, kde si to od 10.30 hodin rozdá s domácím celkem o 1. místo. Veselští přivítají od 16.30 hodin Lokomotivu z Budějovic.

FK Meteor Tábor – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 3:0 (2:0), branky: 1. a 51. Dařena, 32. Jirků, rozhodčí Kříž st. – Kříž ml., Picka, ŽK (3-2): 6. Dařena, 23. Kollárik, 65. Hňup – 55. Štětina, 64. Křiklán, 200 diváků.

Meteor Tábor: Hňup – Fiala, O. Lachout, Pípal, Mrzena, Velek, P. Lachout (83. Hanzal), Kollárik, Sedláček (10. Široký), Jirků (55. Hera), Dařena (75. Pecka).

Loko Veselí: Hejl – Nuhlíček, Čížek, Berezný (46. Křiklán), Kolář, Valeš (72. Průcha), Doležal, Čech, Štětina (61. Stropek), Dvořák (63. Novotný), Bursík (80. Kirilovicz).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání mezi Meteorem a Lokomotivou další podrobnosti.

Trenér Meteoru Jiří Smetana zhodnotí zápas a promluví o důležitosti rychlého gólu.

Střelec dvou branek Tomáš Dařena přiblíží svou trefu v úvodu utkání a zmíní, jak důležitý byl jeho druhý gól na 3:0 v úvodu druhého dějství.

Asistent trenéra Lokomotivy Jiří Karták odhalí příčiny porážky a připomene, co říkal svým svěřencům o přestávce za nepříznivého stavu 0:2.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Josef 

    Reagovat

     

    Když má Tábor góóóolmana s takovým příjmením tak ti jde samo

    Vloženo 7.4.2024 20:03:32

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace