InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborsko drží jarní neporazitelnost i po pátém zápase. Proti Varnsdorfu se dvakrát trefil Svatek

Táborsko se vypořádalo s Varnsdorfem 4:1. , Autor: Josef Janda

Táborsko se vypořádalo s Varnsdorfem 4:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Zápasy proti zachraňujícím se týmům bývají ošidné. Táborsko ovšem v sobotním druholigovém duelu proti čtrnáctému Varnsdorfu potvrdilo bez diskuzí roli favorita a smetlo soupeře 4:1. První půle patřila Pavlu Svatkovi, který byl u tří gólových momentů. Radost z trefy v 17. minutě mu pokazil asistent rozhodčího, který po značné prodlevě odmával ofsajd. Za sedm minut už se radoval Svatek z platné branky, když dorážel u tyče. Než se hosté vzpamatovali, poslal Svatek do jejich branky další míč. Táborsko bylo lepším týmem, mělo více ze hry a Varnsdorf do ničeho nepouštělo. Po hodině hry navýšil náskok na třígólový Jiří Kateřiňák a vše bylo jasné. Hostům se podařilo v závěru snížit, nicméně s odpovědí přišel v 89. minutě Pavel Osmančík – 4:1.

 

Táborsko si připsalo svou nejvyšší výhru jara, jako jediný tým FNL neprohrálo ani pátý zápas a stále drží třetí příčku zajišťující baráž. V příštím kole čeká svěřence trenéra Romana Nádvorníka cesta na Moravu, kde nastoupí v sobotu 13. dubna proti Prostějovu.

FC Silon Táborsko – FK Varnsdorf 4:1 (2:0), branky: 24. a 25. Svatek, 59. Kateřiňák, 89. Osmančík – 84. Hodek, rozhodčí Hocek – Matoušek, Černoevič, ŽK (0-1): 45+1. Polyák, 911 diváků.

FC Silon Táborsko: Pastornický – Novák, Tusjak, Koné, Plachý – Bláha, Zeman (60. Varačka), Sojka (60. Nsunzu), Dordič (73. Osmančík), Kateřiňák (85. Kopáček) – Svatek (60. Šašinka).

FK Varnsdorf: Vaňák – Zálešák, Kubista, Kouřil (77. Penc), Vlk (46. Adeleke) – Kříž (65. Podzimek), Polyák (77. Rudnytskyy) – Samko, Juzvak, Stránský – Vojta (65. Hodek).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání mezi Táborskem a Varnsdorfem další podrobnosti.

Trenér Táborska Roman Nádvorník zhodnotí zápas, vyjádří se k první neuznané brance a okomentuje výkon Pavla Svatka.

Střelec dvou gólů Pavel Svatek promluví o neuznaném gólu i o první trefě a prozradí, jak se jeho týmu hrálo proti zachraňujícímu se mužstvu.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Míč 

    Reagovat

     

    Super Táborsko. Kam se na vás hrabe HC Tábor.

    Vloženo 6.4.2024 22:15:54

    • Petr 

      Reagovat

       

      Trošku divné přirovnání nemyslíš???

      Vloženo 7.4.2024 12:23:05

    • Fanda 

      Reagovat

       

      Nemocný??

      Vloženo 7.4.2024 20:07:23

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace