DŮSTOJNÍK TAJNÉ SLUŽBY ŘÍKÁ, ŽE UFO A MIMOZEMŠŤANÉ SE ODHALÍ V ROCE 2027...

Z různých nedávných zpráv vyplývá, že americké zpravodajské služby, jako například OSS a později CIA, se tématem UFO zabývaly již od 40. let 20. století. Od té doby bylo mnoho vojenských svědků zasvěceno do věcí, které jsou drženy v přísném utajení, ale čas od času se některým z těchto lidí podařilo zveřejnit své poznatky o tomto fenoménu. Tento proces pokračuje dodnes. Bývalí zpravodajští důstojníci a příslušníci americké armády, jako například R. James Woolsey, John Brennan, Jim Semivan a Luis Elizondo, v posledních letech prohlásili, že náš svět obklopuje zcela jiná realita. Tuto realitu nelze vnímat našimi smysly a technologiemi a hraje zásadní roli v pochopení fenoménu UFO.

Jedním z nejvýznamnějších svědků je bývalý zaměstnanec CIA John Ramirez, který v několika rozhovorech hovoří o desítkách let zkušeností, které mohl během své kariéry nasbírat. Mnohé z otázek, které nastoluje, nebyly dosud nikdy veřejně diskutovány, zejména ne bývalými americkými vládními úředníky. Ramirez v rozhovoru pro Project Unity vysvětluje, že americká vláda je sice ochotna diskutovat o UFO plavidlech, ale není ochotna diskutovat o jejich posádkách. To v podstatě znamená náznak, že na palubě jsou nelidské biologické inteligence, které představují jinou formu života. Některá exotická plavidla jsou již reverzním inženýrstvím mimozemských technologií, například létající černé trojúhelníky, které podle Ramireze může řídit americké letectvo. Jsou také známé jako TR3B.

Létají pomocí antigravitace a tato technologie je důvodem utajení takového vývoje, protože se přímo dotýká národní bezpečnosti. Mezinárodní proces odhalování jako takový by mohl brzy vést k úžasným technologickým průlomům, které by mohly vyřešit mnoho zásadních problémů světa. John Ramirez uvádí, že tyto tajné programy reverzního inženýrství UFO existují již od 40. let 20. století a jsou stále funkční. Mnoho lidí zapojených do těchto programů, včetně samotného Ramireze, bylo uneseno nelidskými inteligencemi. Tento proces se nazývá fenomén únosu, kdy jsou lidé ne-lidmi převáženi na speciální místa k lékařskému vyšetření v plavidlech ve tvaru disku. Podle Ramireze zažili totéž někteří kolegové ze CIA a NSA.

Tyto bytosti zřejmě operují z jiné reality. Luis Elizondo toto téma v jednom rozhovoru rozvedl s tím, že naše lidské smysly omezují naše vnímání plné reality. Tento aspekt má silný vliv na to, jak záhadný jev vnímáme. John Ramirez jde ještě o krok dál a potvrzuje, že my lidé jsme vlastně hybridi, a proto dochází k procesu hybridizace. Zpravodajské agentury již dlouho vědí, že nelidské inteligence jsou s lidstvem v kontaktu již velmi dlouho. To znamená, že jsme buď kolektivně zapomněli důležité věci o lidské minulosti, nebo nám tyto znalosti byly dlouho zatajovány elitním kruhem moci. Pravda je taková, že podle těchto odhalení jsou moderní lidé ve skutečnosti kříženci mezi lidmi a starověkými mimozemšťany, přičemž proces hybridizace stále probíhá, jak dokládá fenomén únosů.

Ale to není všechno. V pořadu UFO Podcast s moderátorem Martinem Willsem John Ramirez oznámil, že americká vláda si je vědoma toho, že nás v roce 2027 čeká jistá událost. Tehdy nás všechny čeká významné odhalení a svět je na něj v současné době připravován. Proti tomu podle Ramireze stojí zlovolná přítomnost na Zemi, kterou charakterizuje jako démonickou. Tato přítomnost promítá do nás lidí své vlastní přesvědčení, takže zapomínáme na svou vlastní víru a upadáme do nevíry. Jedná se o duchovní složku.

Pokud dojde k hromadnému přistání a vlády světa budou i nadále zacházet s UFO tak jako v minulých desetiletích, pak by skutečně mohla vypuknout celosvětová masová panika. Manévrovací prostor je proto malý, protože do roku 2027 zbývá jen několik let a lidé musí být připraveni na to, co přijde. To je důvod, proč se od roku 2017 veřejnost a masmédia k problematice UFO staví jinak než dříve. Existuje desetiletý plán na odhalení přítomnosti nelidí. Protože zbývá málo času, tento plán také vysvětluje, proč americká vláda nyní tak spěchá s předložením informací k odhalení. A rychlost, s jakou jsou tyto údaje zveřejňovány, se bude až do očekávané události zvyšovat.

Předpokládejme, že původ některých UFO má nelidský zdroj. Zasvěcenci a informátoři potvrzují, že tento fenomén je tu s námi již dlouho a je vlastně na Zemi a kolem nás stále přítomen. Většinu těchto lodí nemůžeme vnímat běžnými smysly a pro naše oči jsou neviditelné. Zviditelnit je mohou pouze moderní technologie, jako je radar nebo infračervené záření. Jiný bývalý důstojník CIA jménem Jim Semivan před časem tvrdil, že jsme obklopeni zcela jinou realitou, kterou nedokážeme vnímat. Nemůžeme s ní ani komunikovat. Tímto fenoménem je podle těchto tvrzení síla tam venku, která ovládá naše prostředí a může nám do hlavy posílat myšlenky. Semivan prohlásil, že UAP neboli UFO pozorované a sledované americkým námořnictvem jsou z jiného světa. Stále existují oprávněné obavy, aby se takové informace nesvěřovaly veřejnosti, protože by mnoho lidí při konfrontaci s touto novou skutečností ohromily. Mohli by mít pocit, že ztrácejí kontrolu nad svými životy.

Faktem je, že nelidská inteligence obývá tuto planetu společně s lidmi. Jim Semivan si je také jistý, že se s těmito entitami setkal v noci ve svém domě, když on a jeho žena v noci spali, když ho v roce 1990 navštívily. Cítil, že tento zážitek byl skutečný a ne sen. Krátce poté se v tomto domě objevily paranormální jevy, jako jsou poltergeisti. To koreluje se záznamy z ranče Skinwalker. Fenomén UFO má paranormální aspekty. Nejedná se pouze o technologii, ale má biologické i psychologické faktory.

Zdá se, že tento strašidelný jev je nedílnou součástí Vesmíru, ve kterém žijeme, ale za normálních okolností ho nedokážeme vnímat. Stejně jako hmyz nebo zvířata nemohou rozpoznat lidský Vesmír. Putujeme tedy vlastní realitou naší existence, ale jsme obklopeni zcela jinou realitou, kterou nevidíme a s níž nemůžeme komunikovat. Zůstáváme tedy uprostřed naší konsenzuální reality, vysvětluje Semivan. Nejlépe se to dá přirovnat k interdimenzionální složce. Existují jak benigní, tak maligní paranormální entity, s nimiž se musíme vypořádat, zní hypotéza. Pokud nám tedy takové entity dávají myšlenky, pak jsou takříkajíc i v nás.

John Ramirez nakonec odhaluje, že UFO Tic-Tac jsou takzvaná transmediální zařízení a že bychom neměli věřit, že Rusko nebo jakýkoli jiný pozemský národ má schopnost vyrábět tento druh antigravitační technologie. Nyní je tedy čas přehodnotit naši omezenou realitu, protože tento starý pohled na svět je třeba zásadně zpochybnit, pokud jde o zkoumání širšího fenoménu.