Andělský týdenní horoskop: Býci budou zabráni do péče o druhé, Berani vymyslí, jak si splnit sen

Andělský týdenní horoskop: Býci budou zabráni do péče o druhé, Berani vymyslí, jak si splnit sen
Budete tento týden na cestách nebo se budete těšit, až po práci ulehnete na gauč či do postele a nehnete se po celý zbytek dne? Může se vám stát jedno i druhé. Andělé odhalují, že tento týden bude opravdu pestrý, co se týče našich nálad a činností, které se nám budou chtít dělat.

Andělé podporují myšlenku, že s trpělivostí se dá zvládnout i nemožné. Někteří z nás však snad ani to slovo neznají. Alespoň tak to bude vypadat, rozčílí nás kdejaká maličkost. Naštěstí to neplatí o všech z nás a i ti nešťastníci se nakonec uklidní. Jaký bude váš týden? Přečtěte si andělský týdenní horoskop a odhalte, co čeká přímo vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dokážete své blízké pozitivně šokovat, když jim přednesete svou novinky. Ačkoli zpočátku nebudete mít na zrealizování svého plánu potřebné věci, brzy si je obstaráte a budete následovat své sny, což nejenže zlepší kvalitu vašeho života, ale také vás to učiní neodolatelnými po inteligenční stránce.

Dobré zprávy: Lidé, kteří vás budou doplňovat, se k vám jen pohrnou. Najdete pro ně činnost, která vám pomůže splnit si váš sen a oni se k vám rádi připojí, budete mít spoustu výhod i pro ně.

Na co si dát pozor: Můžete zapomínat, že přání nejsou kouzelná a musíte se snažit, chcete-li něčeho skutečně dosáhnout. Najděte někoho úspěšného, kdo vám to bude soustavně připomínat.

Andělská rada: Jakmile se ve vaší hlavě zrodí nový plán, na nic nečekejte a začněte ho okamžitě plnit. Čím dříve se do něj pustíte, tím dříve budete schopni najít chyby a odstranit je.

Býk (20. dubna – 20. května)

Staráte se o ostatní. Teď to ale budete přehánět a na péči o své vlastní pohodlí nepomyslíte. Posunete se až na konec vašeho seznamu priorit a již třetí den v týdnu pocítíte negativní následky. Řešením, ke kterému se nakonec uchýlíte, bude objednávání dobrého jídla a četba rovněž dobré knihy.

Dobré zprávy: Začnete o sebe více pečovat. Vaše mentální zdraví se značně zlepší. Též na sobě pocítíte lehčí příznaky zanedbanosti, což vás donutí postarat se i o své fyzické zdraví.

Na co si dát pozor: Neustále budete kontaktovat přátele, zda něco nepotřebují. Od tohoto vzorce chování byste se měli odpoutat, pouze prodlužuje dobu vašeho uzdravení.

Andělská rada: Vaše myšlenky vás mohou učinit neodolatelnými, ale také vás stáhnout ke dnu. Rozlišujte, nad čím přemýšlet a nad čím nikoli. Ne všechno vám totiž prospívá.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše úsilí dosáhnout svého dlouhodobého cíle se značně zvýší. Už vás přestane bavit, že ho kvůli povinnostem neustále odkládáte a nikdy si na něj neuděláte čas. To se změní a vy si každý den vyhradíte nejméně jednu hodinu, abyste pozorovali, jak se váš nápad přesouvá do reality.

Dobré zprávy: Nový vztah, děti, umělecké dílo – pro cokoli se rozhodnete, bude se zdát, že při vás stojí samotné štěstí. Přejte si něco, protože se vám to splní, budete-li své přání myslet vážně.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu je důležité nebýt nerozhodní. Jakmile se vám splní váš sen, můžete zjistit, že lépe by vám bylo, kdybyste nikdy neuspěli. Naučte se nést důsledky svých činů.

Andělská rada: Nejsou to speciální schopnosti, které vás povedou cestou za úspěchem bez slepé uličky, je to vaše trpělivost. Proto nebuďte zbrklí a poslouchejte názory druhých, aniž byste se naštvali.

Rak (22. června – 22. července)

Ať už budete chtít trávit čas doma či v přírodě, odpočinek je hlavním tématem tohoto týdne. Do práce se vám chtít rozhodně nebude, nicméně to budete muset přetrpět. Můžete se však těšit, až si to odbydete a opět budete tam, kde je vám nejlépe, sami či v doprovodu oblíbeného člena rodiny.

Dobré zprávy: Vaše rodina bude nadšená, kolik času jí budete chtít věnovat. Lenošení vám nebude cizí, a tak po dlouhé době společně zasednete k televizi a pustíte si dobrý film.

Na co si dát pozor: Chodit kolem horké kaše se vám nyní nevyplatí. Problém, který jste tajili, nyní vypluje na povrch, a tak upřímnost je jediný způsob, jak urovnat spory s ostatními lidmi.

Andělská rada: Buďte si jisti, že vaše činy vás vedou správnou cestou. Zajištění si dobrého života podvodem, včetně lhaní, vám štěstí napořád jistě nepřinese.

Raci, nebojte se lenošení. Společné chvíle u televize s rodinou jsou fajn
Raci, nebojte se lenošení. Společné chvíle u televize s rodinou jsou fajn | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Komunikace přestane zaostávat, nyní vás opět začnou napadat témata, která vnesou do rozhovoru trochu zpestření. Začnete plně vyjadřovat své názory. Ještě lepší zprávou je, že se kolem vás budou pohybovat lidé, které doslova zaujmete. Ostrých hádek se obávat nemusíte.

Dobré zprávy: Možná vám bude chybět kreativita, co se týče plánování, nicméně vyrazíte-li do společnosti, něco vás udeří do očí a ten nápad vytvoří za vás. Stačí si jen všímat okolí.

Na co si dát pozor: Je sice dobře, že odhalíte falešného přítele, ovšem vaše myšlenky ve vás neprobudí pocit radosti. Neobviňujte sami sebe, vy za vzniklou situaci nemůžete.

Andělská rada: Nic z toho, co se vám zdá jako jediné možné řešení, není ani jediné řešení, ani dobré řešení. Místo na intuici se zaměřte na způsoby, jak něco udělat jinak.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete značně netrpěliví, vše budete chtít mít hotovo okamžitě, přestože nebude v moci ostatních lidí vám toto přání splnit. Negativní emoce vás budou provázet celým týdnem, pokud se nenaučíte je ovládat. Vaší volbou číslo jedna bude meditace, či poslech uklidňující hudby. A opravdu to pomůže.

Dobré zprávy: Po finanční stránce budete zabezpečení, navíc odhalíte všechny příležitosti, jak si ještě přivydělat, a pevně je chytíte. Nudit se rozhodně nebudete.

Na co si dát pozor: Tíhnutí k workoholismu může být příjemná změna, trvá-li pouze pár dní. Ovšem necháte-li se svou prací nadobro pohltit, postupně ztratíte motivaci pokračovat.

Andělská rada: Buďte si vědomi hranic vašich možností. Nesnažte se za každou cenu ostatním dokázat, že jste lepší než oni. Pracujte obvyklým tempem, abyste se neunavili.

Váhy (23. září – 23. října)

Ačkoli vám některé povinnosti mohou přerůstat přes hlavu, nebudete mít problém je zdárně dokončit. Ba naopak, práce se vám bude dařit a ani doma se nevyskytnou větší problémy. Jediné, na co byste si měli dát pozor, je nepříjemné překvapení, ne vše se totiž vyvine podle vašich představ.

Dobré zprávy: V minulosti se vám povedlo dosáhnout úspěchu, který jste za úspěch nepovažovali. Nyní si na něj vzpomenete a uznáte, že vám pomohl dostat se tam, kde jste dnes.

Na co si dát pozor: Člověk, kterému jste tolik důvěřovali, vás zklame. Naučte se však rozpoznat, kdy to udělal schválně a kdy se jedná o nedorozumění, abyste neranili city nevinného.

Andělská rada: Ukažte lidem, co jste si pro ně připravili. Může jít o plán, který jim pomůže posunout se dál, nebo jednoduše pochvalte jejich snahu. Ocení obojí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ponoříte se do světa fantazie, abyste zde našli odpovědi na otázky, které vám dlouho nedají spát. Má to tu výhodu, že zjistíte, jakým způsobem se zachovat k člověku, který o vás nejevil nejmenší zájem – a konečně se s ním spřátelit. Toto přátelství vyřeší váš největší problém.

Dobré zprávy: Zbavíte se velkého množství svých špatných návyků, abyste na tohoto člověka udělali dojem. Následně zjistíte, že tyto návyky vám bránily v pokroku.

Na co si dát pozor: Toxické vztahy s přáteli stávajícími negativně ovlivní váš způsob smýšlení. Jediná možnost, jak si uchovat pozitivní náladu, je se těchto takzvaných přátel zbavit.

Andělská rada: S něčím je nutné skoncovat, abyste svou duši otevřeli novým příležitostem. Jste-li smutní kvůli ztrátě určitých přátel, uvědomte si svou momentální svobodu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dobře víte, že sny se nejlépe realizují, když u sebe máte tým těch správných lidí. A to bude hlavním tématem tohoto týdne. Ve svém týmu učiníte pár změn, uvědomíte si, že někteří lidé nejsou tak důslední, jak váš plán vyžaduje. Můžete se na čas rozhádat s těmi, s kterými se rozloučíte.

Dobré zprávy: Stanete se centrem pozornosti poté, co snadno vyřešíte nelehkou situaci někoho jiného. Lidé se na vás začnou obracet s prosbou o radu. Budete si připadat velmi důležitě.

Na co si dát pozor: Ne všechny vaše činy zlepší váš život okamžitě, a tak můžete ztratit motivaci dělat menší změny. Stačí však vytrvat a brzy zjistíte, k čemu bylo to, co nyní uděláte, vlastně dobré.

Andělská rada: Každý den si najděte chvilku, abyste ji investovali do něčeho, čemu věříte. Věříte-li například ve velký smysl útulků, můžete se pár desítek minut věnovat svěřencům.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nastává velmi produktivní období, a to nejen po finanční stránce. Váš mozek vymyslí spoustu inovativních nápadů. Můžete s nimi udělat díru do světa, pokud je nepohřbíte s tím, že by se stejně neuchytily. Opak je pravdou, proto to zkuste nehledě na to, jak málo těmto nápadům osobně věříte.

Dobré zprávy: V práci jste se hodně snažili a za to budete odměněni. S největší pravděpodobností se bude jednat o dodatečné uznání, neboť něco se vám povedlo předchozí rok a nadřízení to tehdy přehlédli.

Na co si dát pozor: Myšlenky, že možná nejste pro ostatní tak dobří, se budou objevovat i v tomto šťastné období. Zeptejte se sami sebe, co vám chybí, a podle toho začněte jednat.

Andělská rada: Usmívejte se i na lidi, na které nemáte náladu. Zlepšování jejich nálady vás naplní pozitivní energií, která působí jako štít, který nepustí stres k vám. Vy se tak můžete plně soustředit na to, co zrovna děláte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebudete mít žádné plány trávení volného času. Naštěstí se vždy někdo objeví a vytáhne vás ven, abyste se společně pobavili. Navštívíte nový podnik, který si okamžitě oblíbíte, přestože nebude patřit k těm nejlevnějším. Poznáte nová místa a vaše touha po poznání nového bude uspokojena.

Dobré zprávy: Vždy jste toužili prozkoumat nepoznané kraje a zjistit, jak se baví místní obyvatelstvo. Vaše přání bude vyslyšeno, budete pozváni na celodenní výlet hned několikrát.

Na co si dát pozor: Budete se chtít připravit poznat nové lidi. Můžete si zaplatit nějaký kurz, ovšem ten, jak se později ukáže, bude pro vaše cestování zcela zbytečný.

Andělská rada: Máte-li problémy s emocemi, komunikujte s lidmi a zjistěte, jak se cítí oni. Pokud podobně jako vy, budete vědět, že to neprožíváte sami, pokud dobře, zlepší to náladu i vám.

Ryby (19. února – 20. března)

Na rozdíl od týdnů předešlých budete plni energie a budete chtít pouze pracovat. Hrozí vám psychické vyčerpání, pokud si nedáte pozor, kde končí vaše hranice. Ani láska vám nebude cizí. Ve vyjadřování skutečných pocitů budete ještě mnohem pohotovější než v práci.

Dobré zprávy: Konečně se se svými nejbližšími domluvíte, jak vlastně budete spravovat společnou útratu. V poslední době s nimi nebyla kloudná řeč, když přišlo na výdaje, nyní se to změní.

Na co si dát pozor: Jakmile začnete mít rozbouřené emoce, můžete začít urážet cizí lidi na potkání, jen proto, abyste uspokojili své ego. A jedním z těchto lidí může být později vlivná osoba.

Andělská rada: Nikdy nevíte, kdo vám později zkříží cestu. Proto se ke všem chovejte mile, bez předsudků, přestože si můžete připadat nedocenění. Agresí svůj život skutečně nezlepšíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text