Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Lucie Bílá oslavila narozeniny a dala dárek fanouškům! Novou písničku

Lucie Bílá
Lucie Bílá oslavila 58. narozeniny.

07. 04. 2024

07. 04. 2024

Lucie Bílá je šťastná

Lucie Bílá, ikona české hudební scény, slavila 7. dubna své 58 narozeniny. Tento den byl pro ni o to významnější díky laskavým gratulacím od jejích fanoušků a zejména od jejího partnera, Radka Filipiho. Radek oslavil Luciin den zveřejněním fotografie, na níž Lucie září šťastným úsměvem, doprovázenou vzkazem plným lásky.

Jaké je to být zamilovaný? Z vzkazu od partnera Lucie Bílé k jejím narozeninám to cítí každý

Stabilita v lásce a rodině

V Luciině životě hraje klíčovou roli její vztah s Radkem Filipim. Po různých vztahových turbulencích Lucie v Radkovi našla toho pravého. Muže, který jí poskytuje oporu, pohodu a klid. Jejich vztah je plný porozumění a společně stráveného času, což je základ jejich spokojenosti a harmonie. Kromě Radka má Lucie po svém boku i syna Filipa, který je nejen blízkým členem rodiny, ale také součástí jejího profesionálního života. Pracuje s ní v divadle, což Lucii umožňuje být mu nejen matkou, ale i kolegyní. S láskou vypráví o tom, jak se stará o to, aby Filip nezapomněl své svačiny a včas vstával do práce. Lucie doufá, že Filip jednou převezme rodinné divadlo, což by pro ni bylo velkým splněním snu.

Nový hudební počin

Kromě osobního štěstí Lucie Bílá přináší svým fanouškům radost i na hudební scéně. Na své narozeniny vydala novou píseň nazvanou “Stroj času”, která je doprovázena videoklipem. Jak se vám nová písnička Lucie Bílé můžete posoudit v následujícím videu.

Nová písnička od Lucie Bílé

Lucie Bílá tak prokazuje, že i v pokročilejším věku lze skloubit úspěšnou kariéru s harmonickým rodinným životem, a to vše s úsměvem a radostí z každého nového dne.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Ilona Csáková slaví! 30 let od vydání první sólové desky Kosmopolis!

Petr Spálený slaví životní jubileum

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Není svíčka jako svíčka. Velmi záleží na tom, z čeho je vyrobená. Věděli jste, že většina těch běžně prodávaných škodí zdraví? I z tohoto důvodu si v posledních pár letech lidé zvykli vyrábět si svíčky sami. Vyjdou je mnohem levněji a přesně vědí, z čeho se skládají. Můžete to zkusit i vy.
Jsem vdaná za svého muže dlouhých devatenáct let, máme tři děti, a i když jsme si prošli někdy těžkým obdobím, všechno jsme spolu ustáli. Teď ale přišlo něco, co nás rozdělilo a nevím, zda to ještě někdy může být zase jako dřív.
Všude, kam se podíváme, vidíme nejrůznější způsoby stravování. Mezi ně samozřejmě patří krátkodobé diety jako takové, ale stejně tak trvalé formy, které už představují určitý životní styl. A právě mezi ně nepochybně patří stravování podle ročních období. V čem spočívá a má vůbec smysl?
Dnešní medicína dokáže vážně zázraky. Jedním z takových oborů je oftalmologie. Oční specialisté vám už zvládnou pomocí umělých nitroočních čoček zcela obnovit poškozené vidění a vrátit vás do normálního života, aniž byste musely používat brýle či kontaktní čočky. Není ale čočka jako čočka.
Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Tu a tam každý z nás dostane chuť na dobrý koktejl. Jenže… Když se snažíte nějaké to kilo shodit nebo si chcete udržet štíhlou linii, máte logicky trochu zábrany. Nebo výčitky. Ostatně alkohol zrovna patří k nápojům, kterým bychom se pro štěstí své váhy měli vyhýbat. Ovšem naštěstí ne tak docela.
Mnozí lidé si neustále stěžují na nízké mzdy, avšak nejsou ochotni investovat do dalšího vzdělávání, což je pak limituje na trhu práce. Nemohou se uplatnit, případně dělají zaměstnání, které jim nepřináší zajímavé finanční ohodnocení. Nemluvě o tom, že jsou v práci často nešťastní, protože je zkrátka nebaví a stresuje. Přitom stačí relativně málo – najít si vhodný kurz. Za pár měsíců se pak lze ucházet o nové zaměstnání, které jim bude více vyhovovat.
Uznávaný a oblíbený šéfkuchař, porotce soutěže MasterChef, odborník přes gastronomii, tím vším se po profesní stránce může Přemek Forejt pyšnit. O to větší šok je jeho spolupráce s nejoblíbenějším fast foodovým řetězcem McDonald's.
Bez mobilu si už nedovedeme život představit. Místo toho, abyste ale surfovali na netu nebo si psali s přáteli a leželi doma na posteli, můžete ho využit k zeštíhlení a posílení celého těla. Mobilní aplikace vám mohou posloužit třeba k vytvoření zdravého jídelníčku nebo zařazení cvičení do každodenního programu. Na trhu je dnes nepřeberné množství apek, co za vás odvedou velký kus práce nebo vám hubnutí aspoň zpříjemní. Vyzkoušejte některý z navrhovaných tipů!
Přemýšleli jste někdy nad tím, co děláte, když večer ulehnete do postele? Drtivá většina z nás zapne televizi nebo sáhne po svém telefonu, aby nám náhodou před spaním nic neuniklo. Nebo v horším případě obě tyto možnosti zkombinujeme. Bohužel obrazovky těchto zařízení vyzařují takzvané modré světlo, které narušuje naše přirozené spánkové cykly. Ale abyste své tělo připravili na kvalitní spánek, je třeba modré světlo naprosto minimalizovat.
Vzhled dnes hraje hlavní roli. Na základě celkové vizáže si vytváříme první dojmy a názory na druhého člověka. Hodnotíme v čem přišel, jestli má mastné vlasy nebo jak na tom jsou jeho nehty. Ano, i nehty o člověku mnoho prozradí. Zejména to, jestli dbá na detaily či nikoliv.
Probouzíte se každé ráno s pocitem, že nadcházející den nebude stát za nic? Nemáte sílu na běžné denní činnosti, natož na práci či vaše koníčky? Pak je třeba s tím něco dělat. Ne nadarmo se říká, že ráno dělá den.

Výběr článků

Moje mladší sestra byla vždycky jiná než já. Dostávalo se jí větší pozornosti, protože máma ji měla s druhým manželem, a pro něj ona byla princezna – a já jen přítěž. Musím uznat, že jsem na ni občas žárlila, ona byla tou rozmazlovanou a já jsem musela všechno dělat za ni.
Sotva začalo jaro, už tady máme kolekci oblékání pro podzim a zimu. Tahle módní přehlídka vás hodně pobaví, a přitom je k nerozeznání od těch oficiálních! Stejně jako modely předních návrhářů, ani tohle oblečení byste si na sebe prostě nikdy nevzaly.
Na co Nela díky našemu letnímu koučinku přišla? Co jí "seplo" a kde máme ještě na čem pracovat?

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek