Andělská poselství na pondělí: Berani, zvratům v přátelství nezabráníte, Štíři, schopnost přemluvit lidi používejte moudře

Andělská poselství na pondělí: Berani, zvratům v přátelství nezabráníte, Štíři, schopnost přemluvit lidi používejte moudře
Hodnotit lidi podle toho, jak vypadají, nám bere nejrůznější příležitosti. Může to být kolega, který by nás mohl něčemu přiučit, či člověk, který zná řešení našeho problému. Pokud se nám však nelíbí, neposloucháme ho. Andělé si přejí, abychom dělali opak.

A to zejména u lidí, kteří s ostatními mluví v klidu a každý spor se snaží hned urovnat. Tito lidé nemuseli dostat šanci se vyjádřit. A právě proto svůj volný čas tráví nikoli hraním her, nikoli rozhovory na sociálních sítích, nýbrž sebevzděláváním. Znalosti, které nabydou, se snaží využít pro dobro všech. Zkusme dát těmto lidem větší šanci. Také si přečtěte své andělské poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vztahy, které jsou vám nejmilejší, vám mohou přichystat překvapení kdykoli. Nemáte nad nimi plnou kontrolu bez ohledu na to, jak hodně byste si přáli opak. Nebojujte proti této změně, spíše ji přijměte hned v okamžiku, kdy se objeví. Vzdor by přinesl pouze utrpení a nakonec byste si na změnu stejně museli zvyknout.

Andělská rada: Nelíbí-li se vám, kam se vztah ubírá, nenadávejte, že vás druhá osoba nerespektuje. Namísto toho vyjádřete svou podporu ve všem, co daný člověk udělá.

Býk (20. dubna – 20. května)

Sebevědomí vám pomůže vystoupit na samotný vrchol pouze v případě, že ho nebudete zneužívat, abyste potopili jiné jedince. Využívat ostatní, abyste sami nemuseli hnout prstem a pouze slízli smetanu, nikdy nikomu opravdový úspěch nepřineslo. Zkuste nabídnout svou pomoc a až poté žádat o laskavost.

Andělská rada: Všímejte si, co se ve vašem těle děje. Různé bolesti byste měli léčit, ne je přecházet a používat je jako výmluvu, proč byste vy neměli dělat nic a ostatní všechno.

Blíženci (21. května – 21. června)

Snažte se svou frustraci vyléčit, dokud to jde. Přílišný stres způsobí, že se můžete přestat ovládat v tu nejnevhodnější chvíli. Budete-li své negativní pocity ignorovat, nezmizí, nýbrž porostou. Zkuste si najít zábavu, která vás těchto pocitů zbaví, nebo se ohraďte, pokud to ostatní začnou přehánět.

Andělská rada: Uchovejte si mysl otevřenou novým možnostem. Nevíte-li, co dělat, vyjděte si na procházku a nějaká zábavná aktivita se vám vynoří přímo před očima.

Rak (22. června – 22. července)

Vaši již tak velkou pracovní vytíženost může prohloubit upovídaný kolega, pro kterého bude komunikace příjemným vyplněním času. Pokud vás začíná zdržovat od práce ve větším měřítku, lepší bude mu vysvětlit, že toho máte hodně, a v pracovní době ho ignorovat.

Andělská rada: Lidé jsou zvyklí svěřovat se o hádkách se svými nejbližšími, a to i lidem, kteří s nimi nemají nic společného. Poučte tohoto člověka, že o jeho zkušenost, s níž nic neuděláte, nemáte zájem.

Lidé jsou zvyklí svěřovat se o hádkách se svými nejbližšími
Lidé jsou zvyklí svěřovat se o hádkách se svými nejbližšími | Zdroj: DmitryPoch / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Někdo nevýrazný vás může kdykoli nadchnout talentem, o němž jste vůbec nevěděli. Chovejte se proto ke všem stejně, neboť i v tom nejdivnějším člověku můžete časem najít dobrého přítele schopného poradit vám či silného pracovního spojence, který zvýší vaši pracovní morálku.

Andělská rada: Každý člověk si zaslouží šanci i vaši plnou pozornost. A každý člověk je stejně schopný jako vy. Stačí jen vyslovit svou důvěru v jeho schopnosti a jeho reakce vás mile překvapí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Důležité okamžiky ve vašem životě přicházejí náhle a mnohdy zůstávají skryty po dlouhou dobu. Můžete na ně narazit dříve tím, že je začnete aktivně vyhledávat. Možná vás nikdy nenapadlo, že byste mohli být silní zrovna v této životní oblasti. Budete-li se snažit, dokážete vše změnit k lepšímu.

Andělská rada: K ostatním lidem se chováte velmi mile. Avšak i vy si zasloužíte něco více, než momentálně máte. Nebojte si o to říci, ať už se jedná o zvýšení platu či větší pochopení přátel.

Váhy (23. září – 23. října)

Osobní růst vám zaručí velké vítězství. Nemusíte se přitom válet celý den v knihách či výukových programech, abyste ho dosáhli. Stačí si povídat s jinými lidmi, řešit jejich problémy nebo jen naslouchat, co se vám chystají říci. Každá informace je svým způsobem hodnotná.

Andělská rada: Využijte každou příležitost, kterou vám osud přinese. Nezájem o to, co říkají druzí, vám tyto příležitosti bere, a proto jich nacházíte pouze málo. Změňte přístup k jiným lidem a bohatě se vám to vyplatí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je pouze na vás, abyste dosáhli svého cíle. Někdy se ale vyplatí zatlačit na pilu a donutit ostatní, aby udělali kus práce za vás. Neměli byste toho však zneužívat, naopak byste toto měli praktikovat pouze v případě, že víte, že byste tento kus práce sami neudělali lépe než oni.

Andělská rada: Je dobré nerozhodovat se sami, místo toho si najděte člověka, který vám svou upřímností nabídne objektivní pohled. S jeho pomocí se budete rozhodovat lépe a rychleji se pohnete vpřed.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Spojte se s podobně smýšlejícími lidmi a vymyslete plán, jak pozitivně změnit celou společnost. Zaměříte-li se na tento úkol, zjistíte, že vaše nápady na zlepšení jsou takřka neomezené. Lidé vás začnou poslouchat, otevřete-li jim oči a sdělíte-li jim fakta, která nyní neznají.

Andělská rada: Dosáhnete velkých výsledků, je však třeba mít plnou kontrolu nad vaším egem. Spolupráce znamená, že musíte být týmový hráč a musíte akceptovat názory ostatních, aby vaše snaha neztroskotala.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se vám v poslední době v práci nedařilo či vás samotná práce nebavila, dnes očekávejte velkou motivaci pokračovat ve svých cílech. Na vlastní oči uvidíte, jak vaše snaha pomohla mnoha lidem, tak mějte oči otevřené. Ten pohled bude stát za to, naplní vás pocitem, že vaše práce není zbytečná.

Andělská rada: Přestože vám práce půjde od ruky, zkuste se více snažit a vymýšlet stále nové způsoby, jak ji oživit, vyjet ze zajetých kolejí. Postup v kariéře, kterého dosáhnete, za to bude stát.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše sny se začnou plnit, až se na ně plně zaměříte. Plánování je skvělý začátek, ovšem budete-li každý den v roce pozměňovat své plány, nikdy se k jejich naplňování nedostanete. Dnes by měl být výjimečný den, kdy konečně začnete. Klíčové je oprostit se od zábavy a začít plnit první krok.

Andělská rada: Vaše myšlenky mohou být velmi výdělečné a navíc zlepšit mezilidské vztahy. Jen si pamatujte, že ten správný okamžik, kdy začít pracovat na zlepšení, je okamžitě.

Ryby (19. února – 20. března)

Nezáleží na tom, odkud pocházíte nebo jaké jsou vaše názory. Dobří lidé vidí ve všech jen to dobré, špatní lidé pouze kritizují. Nebudete-li si jisti, zda je potenciální nový přítel naladěný pozitivně či negativně, stačí poslouchat, co si myslí o ostatních – jeho názory jsou odrazem jeho duše.

Andělská rada: Snažte se trávit veškerý, i ten pracovní, čas s lidmi, kteří se usmívají, přestože se jim nemusí vše dařit. Naučí vás více si vážit a užívat svého života, což povede k vaší spokojenosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text