Progressive Trade – recenze, zkušenosti

Anonymní návštěvník
položil(a) otázku
před 15 dny
Dobrý den,
narazil jsem na investiční nástroj s názvem Progressive Trade (prezentovaný na webu botosjor.xyz), který slibuje zisky z obchodování na kryptoměnových trzích díky unikátnímu algoritmu. V propagačních materiálech provozovatelé zmiňované služby doslova uvádí, že průměrně si uživatel Progressive Trade vydělá 24 456 Kč. Vstupní investice je 5000 - 6000 Kč. Je podle vás reálné, aby něco takového skutečně v praxi fungovalo? Díky M.
Odpověď Investplus

Dobrý den,

ne, nic takového možné není. A to i přesto, že se vám provozovatelé služby Progressive Trade snaží tvrdit opak, kdy ve videu zmiňují řadu argumentů, proč zrovna jejich platforma skutečně funguje. Nefunguje.

Bez práce zkrátka nejsou koláče a v investování to platí dvojnásob. Žádná zázračná služba, která by dokázala generovat finanční příjem bez vlastního přičinění, neexistuje. ProgressiveTrade není výjimka.

Pokud vám tedy v propagačním videu sdělují, cituji “Toto není další video, ve kterém se vás někdo snaží ošidit o peníze.” pak nelze dodat nic jiného, než že toto naopak je další video, ve kterém se vás někdo snaží ošidit o peníze.

O absence licence pro poskytování služeb na území ČR, anonymitě provozovatele, podivné doméně či způsobu propagace se radši ani nezmiňuji. Ve všech ohledech jde o jasné znaky podvodné služby.

Spočítejte si Kolik byste dnes měli…

Pokud byste investovali do
Apple
Apple
Akcie
Tesla
Tesla
Akcie
čez
Čez
Akcie
Bitcoin
Kryptoměna
Zlato
Zlato
Komodita
S&P 500
S&P 500
Index

Máte-li zájem o investici do kryptoměn, vždy používejte pouze ověřené platformy – v případě přímého nákupu kryptoměn jsou to například burzy Binance či Coinmate, v případě obchodování kryptoměnových CFD pak licencované brokerské společnosti jako například XTB či eToro. Tyto služby sami využíváme a za jejich důvěryhodnost se můžeme zaručit.

Našli jste v textu chybu či nepřesnost? Dejte nám vědět.

Diskuze

?Komentáře se zobrazují až po jejich schválení.

Vložit komentář