RFA promotér Boris Marhanský nesouhlasí s Nerudou! Jak to vidí?

Marhanský

Domácí scéna před časem zaznamenala poměrně nečekaný zvrat. Cesty organizace OKTAGON MMA a prvního vítěze OKTAGON Výzvy Gábora Borárose se rozešly. Bojovník byl totiž suspendován v souvislosti s možným sázkovým podvodem, což se stále vyšetřuje, takže se Gábor v návaznosti na údajný konec OKTAGON smlouvy rozhodl, že zamíří do ACA, ale také do RFA. Pavol Neruda však moc nevěří, že se mu kariéru povede restartovat.


Od pornoherečky jsem nic jiného nečekala! Uvidíme souboj se Zajícovou?

V rozhovoru pro slovenský server Šport.sk se Pavol Neruda nechal slyšet, že tomu, že Gábor dokáže svou kariéru nějak restartovat, dává zhruba 15 – 20 %. Legendární slovenský trenér, který na Gábora částečně dohlíží, to vidí na 40 %. A co Boris Marhanský, který je v RFA Gáborovým novým šéfem? „Věřím, že je to vyšší číslo, alespoň součet těch dvou.“

Gábor je bezesporu obrovský talent, kterému však dlouhodobě chybí MMA trénink, o čemž už mluvila celá řada osobností scény. Uvidíme tedy, zda v sobě nyní Boráros znovu objeví oheň a potřebný hlad po MMA tréninku. Pokud chce svou kariéru smysluplně restartovat a vytvořit si novou úspěšnou cestu, tak to bude rozhodně potřebovat. Poslední zápas v ACA však vůbec nevyšel, protože Gafurov ho ukončil už v prvním kole.

  

Neruda o smutné budoucnosti Borárose

„Je to smutné, protože je to obrovský sportovní talent,“ posteskl si v rozhovoru pro Šport.sk Pavol Neruda. „Ale každý jsme strůjcem svého štěstí. Gábor si vybral právě tohle, nemůže si stěžovat ani nikomu nic vyčítat. Možná je takhle šťastný. To mu přeji ze všeho nejvíc, aby byl šťastný, ať se mu stane cokoli.

Z pohledu promotéra, který byl velkou součástí jeho cesty vzhůru, který ho měl opravdu rád a který se nesmírně rád díval na jeho zápasy, je mi líto, že to končí a že už to neuvidíme. Je to škoda. A jak říkáte, v pouhých 31 letech. Mohl mít obrovskou kariéru a perfektně se tím finančně uživit. Mohl být něco jako Karlos Vémola, kdyby… Kdyby existovalo kdyby, na to si nehrajeme.“

Gáborovi totiž mnozí předpovídají, že dříve a nebo později skončí v nějaké bizarní organizaci, jako je například Clash of the Stars. V ACA to totiž na velkou kariéru nevypadá a je otázkou, jak se bude dařit v RFA, kde přeci jen asi dostane soupeře, na kterých by se mohl chytit a vytvořit nějakou úspěšnější sérii. Uvidíme tedy, jak se příběh první velké domácí MMA hvězdy dále vyvine.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *