7 nejčastějších sexuálních fantazií mužů, o kterých většinou nemluví

Přidat na Seznam.cz

Muži myslí na sex přibližně 19krát denně, což je devětkrát více než ženy. Navíc také platí, že zatímco ženy fantazírují více o romantice, muži fantazírují o tom, že jsou perverzní a objevují. Jaké jsou tedy sexuální fantazie mužů? Touží muži tyto fantazie realizovat v reálném životě? Jaké jsou nejčastější mužské fantazie? O čem muži fantazírují, když se jim líbí nějaká dívka?

Tyto otázky vás možná někdy napadly, pokud jste sexuálně aktivní a máte vztah s mužem. Jakkoli jsou démonizovány, fantazie mohou být pro váš sexuální život skvělé. Koneckonců vám dávají odpočinout si od všedního každodenního života a nutí vás prozkoumat svou zvrhlou stránku, přesahující obvyklé sexuální hranice. Pojďme se tedy podívat na nejčastější výstřední sexuální fantazie mužů.

Démonická domina

O čem muži fantazírují, když se jim líbí nějaká holka? No, tohle je ono. Ženy, které přebírají iniciativu, muže vždycky hodně vzrušují. A proč by se muži měli pořád dvořit a svádět? Jednou z největších úchylek, o kterých muži fantazírují, je jeho žena v jehlách nad kolena, síťovaných punčochách a červené podprsence zakrývající jen tolik, aby se jeho mysl mohla rozvášnit.

Jo, a bičík (možná?). Co byste to byly za dominy bez biče.

Vyzkoušet úplně všechny polohy

Vyzkoušet všechny bláznivé polohy bez jakéhokoli posuzování. Nic pro ně není příliš bláznivé. Nakonec je to sex. Ano, je to běžná mužská fantazie, jak si v posteli zaexperimentovat.

Takže až se vás příště zeptá, mějte otevřenou mysl k tomu, abyste odložili misionářský styl a zkusili něco svého. Pro začátek můžete tuto fantazijní myšlenku spojit s první, vyzkoušet polohu žena nahoře a probudit v sobě tu vnitřní kovbojku, když na něm budete jezdit. Věřte nám, je to to, co si v posteli tajně přeje.

Přivést ženu k mokrému orgasmu

Ženy jsou v tomto ohledu bláznivě uvědomělé, ale je to jediná věc, o které muži fantazírují stále dokola. Je to proto, že nic mu nedá větší vzpruhu a uspokojení než vidět svou partnerku, jak se doslova a do písmene tetelí rozkoší. Mokrý orgasmus znamená zbavit se všech zábran, ale pro muže je to velká úchylka. Pro muže je to svým způsobem úspěch.

Trojka

Je to jen běžná mužská fantazie? Zajímalo by nás to. Nelze popřít, že po tom touží každý muž. Předpokládáme, že každá žena to chce také. Nebo je alespoň trochu zvědavá, jaké by to bylo. Pokud po tom touží každý, proč si to nenechat pro sebe.

Nejčastěji se představy mužských fantazií točily kolem trojky žena-muž-žena. Dívka na dívce přímo před ním, zatímco se připravuje, je jako splněná fantazie každého muže. I když nejste připraveni na zážitek ve třech v reálném životě, vždycky se o své fantazie o něm můžete podělit navzájem. Už jen slovní, imaginární scénář stačí k tomu, aby váš sexuální život rozpálil!

Více orálního sexu

O čem kluci fantazírují, když se jim líbí dívka? Určitě to bude ona, která se na něj vrhne a vyrazí mu dech úchvatným orálním sexem. A když už si to představuje, může do toho přidat i nějakou tu hlubokou orální akci. Protože nic jiného není tak příjemné jako dostat orální sex od ženy, kterou milují.

Sprosté řeči

Čím explicitnější slovní vyjádření, tím lépe. Muži mají rádi, když jim to vysvětlíte. Řekněte mu tedy, jestli se vám líbí, co vám dělá. A ještě lépe, řekněte mu, co přesně může udělat, aby to bylo lepší. Od „tahej mě za vlasy“ po „škrť mě, zlato“ a „naplácej mi“, čím divočejší bude váš návrh, tím větší zvrhlost to aktu dodá.

Jedná se o jednu z jednodušších, ale velmi účinných perverzností, které můžete v posteli vyzkoušet. Pokud jste to ještě neudělali, důrazně vám to doporučujeme.

Anální sex

Ano, sexuální fantazie mužů zahrnují anální sex. Pokud jste se svým mužem dostatečně dlouho, pravděpodobně to už víte, protože vám v tomto směru určitě utrousil nenápadné narážky.

Zdroj: bonobology.com