Ve svých pětapadesáti letech vypadá Nela Boudová skvěle, a tak by možná nikdo nehádal, že je matkou již dvou dospělých synů. Ty má ze vztahu se svým bývalým partnerem, scénáristou Janem Lekešem. 

Starší Andrej se také našel v umění. Vystudoval hudební konzervatoř a dnes je velmi nadaným violloncelistou. Momentálně je mu dvacet čtyři let a prožívá tak nejlepší období života.

Jeho mladší bratr Dalibor na podzim minulého roku oslavil dvaadvacáté narozeniny. Po rodičích též podědil umělecké sklony, věnuje se ale nikoliv divadlu nebo hudbě, ale tanci. Maminka, po které podědil velké tmavé oči, je na něj velmi pyšná.

Společně se věnují koučování

Společného toho mají ale víc, než jen fyzickou podobu. Oba dva se totiž našli také v koučinku a osobnostním rozvoji. Podstoupili také tříletý výcvik, aby měli pro tuto profesi patřičné vzdělání. 

Nyní spolu pořádají různé kurzy a workshopy, zorganizovali také pobyt na Bali, během kterého klientům pomáhají probudit zápal pro život. Jablko od stromu v tomto případě skutečně daleko nepadlo a Nela Boudová proto má v synovi důležitého parťáka pro rodinný byznys. 

Před lety také herečka osvojila dceru Sašu, kterou poznala v dětském domově. Tam jí tmavooká dívenka padla do oka, začala si ji tedy napřed brát na víkendy a prázdniny, až nakonec v její rodině našla nyní již dospívající slečna nový domov. 

S bratry má Saša společné zájmy

Když s nimi Saša před více než šesti lety začala žít, byla Nela Boudová velmi šťastná, že si ji oblíbili také oba dva její synové. “Starší Andrej studuje na hudební konzervatoři v Plzni, takže jezdí domů jenom na víkend. Chodí spolu na procházku se psy, ale jinak je spíš zalezlý v pokoji a cvičí. Naopak s mladším Daliborem, který dělá baletní konzervatoř, má Saša společné zájmy. Často spolu cvičí, protahují se, syn jí radí, co má jak dělat. Taky ji hlídá, když večer pracujeme, takže je to pro něho příprava, až bude jednou sám táta,” popsala tehdy pro deník iDNES.cz spokojeně. 

“Sašenka říká, že si jednou najde muže, jako je Dalibor. Naše holčička je darem pro všechny, tím myslím i babičky, které jsou z ní nadšené,” dodala Nela Boudová, která tak znovu po letech vplula do mateřských povinností. Starší potomci ji totiž vzhledem k věku již tolik nepotřebují. 

Saša je pohybově nadaná, a proto momentálně studuje taneční konzervatoř. Její maminka je na ni proto právem velmi hrdá. “Dcera je velmi pohybově nadaná, studuje taneční konzervatoř. Tancem se prý živit nechce, ale škola ji baví a myslím, že bude směřovat uměleckým směrem,” uvedla před časem pro Životvčesku.cz. 

Jablko nepadlo daleko od stromu

Jak ale prozradila pro Kafe.cz, je možné, že se nakonec vydá v jejích stopách a bude se nakonec věnovat herectví. “Máme to tak jako naplánované se Sašenkou, že třeba z taneční konzervatoře přejde na hereckou konzervatoř,” vysvětlila. 

K její radosti se ale dívka velmi zajímá také o její druhou profesi koučky. “Nedávno jsme si povídaly o různých životních problémech, které se mohou objevit a většinou objeví, a ona mi povídá »mami, ale já budu mít výhodu, já se budu díky tobě umět odkoučovat sama«, což mě překvapilo, že to takhle bere,” svěřila se umělkyně.

“Ale je pravda, že když mám zrovna hodinu koučinku s ostatními kouči online, je tomu někdy přítomna a dost často se také ptá na mé klienty. Nečekala jsem, že ji to takhle zaujme,” sdělila Boudová a podotkla, že na svůj věk je Saša velmi vnímavá.

Související články