Andělská poselství na úterý: Lvi, více vnímejte okolní svět, Vodnáři, místo utrácení investujte

Andělská poselství na úterý: Lvi, více vnímejte okolní svět, Vodnáři, místo utrácení investujte
Prožíváme-li bolest, máme tendenci odsouvat ji do pozadí, chovat se, jako by v našem životě neměla místo. Je to však špatný přístup. Andělé nám radí, že bychom svou bolest měli přijmout a zaměřit se na ni. Jedině tak se jí zbavíme nadobro.

Potlačená mentální bolest se jednoho dne znovu objeví. Děláme-li to často, nahromadí se a my pocítíme pocit beznaděje. Pocit, že nám nikdo nerozumí. Pokud však bolest nepotlačíme, ale najdeme její příčinu a tu vyřešíme, zbavíme se veškerého utrpení. To vyžaduje okamžité řešení problémů. Podívejte se, co dalšího vám andělé radí, a to prostřednictvím denního poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše názory nejsou pevné, neustále se mění. Nikdy si proto nemůžete být zcela jisti, že víte, co od života očekáváte a co vlastně potřebujete. Vždy, když takovýto pocit vytvoříte, přijde zvrat, který vás přesvědčí o opaku. Buďte proto otevřeni novým příležitostem a aktivně je vyhledávejte.

Andělská rada: Vaše zájmy vám mohou pomoci pochopit, pro jakou činnost jste se narodili. Nejsou to hádky s ostatními, které nebaví ani vás, je to talent, který pomůže jak vám, tak ostatním.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nechovejte se jako robot, který má jasně dáno, co bude v kterou hodinu dělat. Nebojte se šokovat ostatní tím, že dnes se zachováte jinak než jak očekávají. Jste člověk a máte svobodnou vůli, můžete si dělat, co sami uznáte za vhodné. Nedržte se tolik očekávání svých příbuzných, jednejte sami za sebe.

Andělská rada: Vytvořte si nový program na celý den, který se odpoutá od vaší denní rutiny. Změna vám prospěje, tento čas si užijete více než když ráno vstanete s pocitem, že se váš život neustále opakuje.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne každá kariérní příležitost je pro vás vhodná. Někdy se setkáte s podvodníky, kteří nabízejí pracovní příležitost a poté z vás pouze tahají peníze. Dejte si na tyto podvody pozor. Je lepší pracovat tvrdě a vědět, že si peníze skutečně zasloužíte, než chtít vydělat rychle a být zklamáni.

Andělská rada: Vaše nadšení vám může způsobit nemalé potíže. Než na něco přikývnete, nechte si to několik dní projít hlavou a řádně o tom přemýšlejte. Jakmile z toho uděláte denní rutinu, váš život se zlepší.

Rak (22. června – 22. července)

Určité úkoly nestihnete splnit nehledě na to, jak hodně se snažíte. Zvýšená snaha vám pouze sebere pozitivní energii a učiní vás smutnými, proto se více snažte pouze tehdy, existuje-li určitá šance, že takto opravdu daný úkol splníte v termínu. Místo toho požádejte ostatní, aby vám pomohli.

Andělská rada: Spolupráce s lidmi, ať už v práci či doma, je velmi důležitá. Každý umí lépe něco jiného a vy můžete pomoci jiným s něčím, co neumějí tak dobře, stejně jako oni vám.

Nebojte se navázat spolupráci s lidmi v práci i doma, může to pomoct vám i jim
Nebojte se navázat spolupráci s lidmi v práci i doma, může to pomoct vám i jim | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte ve zvyku říkat, že vy nikdy nezískáte tu správnou příležitost, jak vydělat více peněz a udělat radost někomu jinému. Ačkoli to tak zprvu může vypadat, jakmile začnete vnímat méně vaši elektroniku a více svět kolem vás, zjistíte, že těchto příležitostí je více než dost.

Andělská rada: Zkuste si promluvit se svým nadřízeným o možném zvýšení platu či se nabídnout, že uděláte nějakou práci navíc, a to jak v zaměstnání, tak ve svém okolí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše plány se mohou vymknout vaší kontrole, pokud nepomyslíte na druhé. Spousta lidí má ráda překvapení, ovšem pokud jim řeknete na poslední chvíli, že je někam zvete, budou reagovat spíše podrážděně než pozitivně. Sdělte jim své plány s nimi dříve a respektujte, když už budou mít něco jiného.

Andělská rada: Hledáte-li nové přátele, můžete se jít na chvilku pobavit a tam navázat rozhovor s někým cizím, kdo je vám sympatický. Může se to vyvinout v hodnotné přátelství po zbytek života.

Váhy (23. září – 23. října)

Přátelé, které si držíte u těla jen proto, abyste si okořenili svůj život, protože všechno vidí pesimisticky, vám ve skutečnosti berou pocit štěstí. Pokud je skutečně potřebujete, abyste se nenudili, zkuste se jim dnes vyhnout. Jeden den v týdnu není na škodu strávit čas s někým optimističtěji naladěným.

Andělská rada: Lidé, kteří vše vidí pouze černě, ve vás mohou vzbudit pocit, že vás potřebují, abyste je zachránili. Je to určitý druh manipulace, od níž si dnes potřebujete odpočinout.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Připadáte-li si v poslední době plně bez kreativity, stravte nějaký čas o samotě a podívejte se napřed na pokrok, který jste již učinili, a následně na možnosti, jak pokračovat. Napište si své poznatky na kus papíru. Uvidíte-li vše na jednom místě, vaše fantazie vám bude mít co říci okamžitě.

Andělská rada: Důležité je plně se oprostit od svých chyb z minulosti. Právě ty blokují vaši kreativitu, říkáte si, že jste něco mohli udělat jinak, a plně se nesoustředíte na to, co řešíte nyní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete-li něco udělat, nemluvte o tom, co a jak byste konkrétně udělali. Činy jsou hlasitější než slova a vy se stanete mnohem oblíbenějšími, pokud budete více konat a méně mluvit. Zjistíte, že spousta přátel si na vás najednou udělá čas, jakmile začnete plnit své sliby.

Andělská rada: Silnou inspirací pro vás může být trávení času s lidmi, kteří si jdou pevně za svým nehledě na to, jak obtížný úkol je čeká. Naopak lidé, kteří slibují a neplní, vám motivaci seberou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neviňte se za všechno, co se ve vašem životě pokazí. Ačkoli vaše činy většinou dospějí do výsledku, ať už pozitivního či negativního, některé věci zkrátka nemůžete ovlivnit nehledě na to, jak se vynasnažíte. Necháte-li pocit viny ovládnout vaši mysl, můžete začít obviňovat nevinné.

Andělská rada: Věnujte se aktivitám, při kterých můžete uvolnit váš narůstající vztek i pocit viny. Takovýchto aktivit je spoustu, stačí si vybrat tu, která vám bude pomáhat nejvíce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přemýšlíte-li, proč nejste bohatší, pak je to tím, že peníze vyděláte a tím to pro vás končí, jdete rovnou utrácet. Zamyslete se nad tím, zda není vhodné investovat do malého projektu někoho jiného. Nestojí vás to hodně a kdo ví, kam se tento projekt dostane za rok či dva.

Andělská rada: Studium, které vás naučí vše potřebné, abyste se v budoucnu měli lépe, je také dobrá investice, máte-li alespoň mlhavou představu o tom, kde se vidíte za pár let.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš nápad může být sebelepší, avšak vždy se objeví někdo, kdo k němu bude mít výhrady, i kdybyste plán překopali k jeho obrazu. Neposlouchejte proto ty, kteří vás pouze kritizují a nikdy vás za nic nepochválí. Nezná vaše pravé hodnoty, zatímco vy ano.

Andělská rada: Není moudré ptát se ani lidí, kteří vám všechno odkývnou a chválí vás za všechno tak, že i vy to považujete za prázdná slova. Najděte někoho, kdo chválu i kritiku používá moudře.

Zdroj článku:
  • Autorský text