Můžete nám prozradit, kam se váš vztah s Frantou bude dál ubírat?

Oťukáváme se. Lucka s Frantou ráda tráví čas a je ráda v jeho společnosti. Ale uvidíme, jak to do budoucna dopadne, jak se sladí.

Franta se vaší postavy dost zastává. Že by tam ta láska opravdu byla?

Určitě jsou do sebe zakoukaní. Podle mě by byli rádi, kdyby to vyšlo. Ale je tam i spousta věcí, které musí zvážit.

Jak si s představitelem Franty rozumíte mimo plac?

Moc si s ním rozumím a doufám, že on se mnou taky. Vždycky jsem se na něj moc těšila. Probrali jsme text a pokecali. Musím říct, že se mi s ním hrálo fajn.

Vanda Hybnerová na vás v Ulici dost tlačí, abyste prodávala výživové doplňky. Ten byznys připomíná takzvané letadlo. Zkoušel vás někdo do takového obchodu uvrtat i v soukromí?

Zkoušel. Nebyly to výživové doplňky, byla to nějaká kosmetika a pak finanční poradenství. Bylo mi asi 15, možná i méně. Nejdřív jsem nad tím přemýšlela, že bych to mohla zkusit, ale nakonec jsem z toho vycouvala.

Jak to bude s vaší postavou Lucky v tomto podivném byznysu?

Nevím, jestli se to může říct, ale dopadne to dobře. Nakonec se to krásně vyjasní pro obě postavy, jak pro Lucku, tak i pro Evu.

Takže mezi vámi nebudou hádky a roztržky?

Ne, vůbec. Lucka má Evu ráda a já s Vandou Hybnerovou ráda natáčím. Tam to bude v pohodě.

Máte s vaší postavou něco společného i v reálném životě?

Myslím si, že jsem podobně hr do věcí, ale naopak jsem pak rozvážnější v tom, co budu dělat a pro co se rozhodnu. Lucka neumí říct ne. Taky jsem to neuměla, ale snažím se.

Chcete poradit, jak mít kudrnaté vlasy jako má Bára? Herečka přidala pár tipů, jak o ně pečovat. Vše se dozvíte ve videorozhovoru.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články