BJP tým prozrazuje, jaký je Procházkův vysněný sponzor, se kterým to však zatím drhne

BJP Procházka




Jiří Procházka se neustále vyvíjí a mění, což je možné vidět i na jeho aktivitě na sociálních sítích a obecně ve veřejném prostoru. V minulosti se totiž primárně věnoval hlavně tréninku a podobné aktivity nechával stranou, ale posun na vyšší úroveň s sebou samozřejmě přináší i mediální a sponzorské povinnosti. Matěj Kretík, který se v BJP týmu stará o PR a marketing a který stojí za celou řadou úspěšných osobností a projektů, se dlouhodobě nechává slyšet, že metou je stav, kdy bude Jiří nejlépe vydělávající český sportovec, k čemuž se tým postupně propracovává. Když už jsme však u podobných aktivit, kdo je Jiřího vysněný sponzor?


 

„Přátelé, je rozhodnuto,“ hlásí konečně Patrik Kincl ohledně své budoucnosti

„Už dlouho dobu bojuji o Monster Energy, je to i Jirkův vysněný sponzor. Vždycky z jejich strany byly nějaké podmínky, které jsme pokaždé splnili, ale stejně to z nějakého důvodu nevyšlo. Stanovili si například, že se Jiří musí dostat do nějaké organizace, ale když se na tuto metu dostal, tak zas chtěli, aby se stal šampionem. I to se nám povedlo, ale furt to z nějakého důvodu nejde. I takhle může vypadat jednání o partnerovi, kterého člověk chce, ale dnes už to trvá šestým rokem. Furt se to nepovedlo,“ prozradil Kretík v rozhovoru pro Sport.cz.

„Podmínky se neustále měnily, upravovaly se na něco, co není tak reálné. Jiří přestoupil do UFC, za tři zápasy udělal titul, ale stejně se to nepovedlo. Každopádně tohle je naše společná cesta, po níž stále kráčíme a věříme, že bude úspěšná.“

Monster je oficiálním partnerem UFC a celé řady jmen, která můžeme pravidelně vídat v lize mistrů, tak doufejme, že se dostane i na Jiřího, který by o podobnou spolupráci evidentně hodně stál.




 

Kde, kdy a jak sledovat?

Kdy?

Turnaj UFC Fight 300 startuje v sobotu o půlnoci s tím, že hlavní karta přijde na řadu tradičně ve 4:00. Tradičně platí zlaté pravidlo, že jeden zápas i s reklamami a podobně trvá cca 30 minut. Jiří Procházka tak půjde do boje někdy kolem 3:30 a hlavní zápas by měl přijít na řadu kolem 6 ráno.

Co?

Main Card (04:00)

Alex Pereira vs. Jamahal Hill 
Zhang Weili  vs. Yan Xiaonan 
Justin Gaethje vs. Max Holloway 
Charles Oliveira vs. Arman Tsarukyan
Bo Nickal vs. Cody Brundage

Prelims (00:00)

Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić
Calvin Kattar vs. Aljamain Sterling
Holly Holm vs. Kayla Harrison
Sodiq Yusuff vs. Diego Lopes
Jalin Turner vs. Renato Moicano
Jéssica Andrade vs. Marina Rodriguez
Bobby Green vs. Jim Miller
Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt

Kde?

Turnaje UFC jsou nově k vidění na programu Nova Sport 6, který vysílá hlavní kartu (i Prelims karty, pokud nastupuje nějaký CZ/SK zástupce, což nyní platí) a který naleznete například v balíčku O2 TV Sport Pack za 399 Kč na měsíc. Prelims karta bude samozřejmě k dispozici i na UFC Fight Pass platformě, kde poběží s anglickým komentářem.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *